Personeel & Arbeidsmarkt

Afdeling Werk
In samenwerking met ondernemers en onderwijs geeft de Afdeling Werk invulling aan personeelsvraagstukken. Met partners uit de stad concretiseren we maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij personeel centraal staat. Het centrale gedachtegoed is het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt zodat elke werkzoekende - met of zonder arbeidsbeperking - kan werken.

Zowel bij actuele evenals toekomstige vraagstukken denkt de Afdeling Werk graag mee. In samenwerking met bekostigd én onbekostigd onderwijs kunnen we snel schakelen zodat gedegen werk-leer-trajecten ontstaan. De filosofie is dan ook; op basis van maatwerk een duurzame match creëren tussen ondernemer én werkzoekende.

WerkgeversServicepunt Breda

Personeelsvraagstukken
Het WerkgeversServicepunt (WSP) Breda is hét aanspreekpunt voor personeelsvraagstukken, regelgeving én subsidies. Het WSP ontfermt zich dagelijks over het bemiddelen van werkzoekenden naar betaald werk. Men handelt vanuit het perspectief: ‘ken je klant’, en faciliteert ingangen naar betaald werk voor verschillende doelgroepen. Het team bestaat uit specialisten – werkgeversadviseurs – die ervoor zorgen dat vraag en aanbod duurzaam bij elkaar komt.

Sparringpartners
De vakspecialisten van WSP Breda werken sectoraal. Dit betekent dat je als ondernemer kunt rekenen op een professionele sparringpartner. We werken dagelijks op basis van maatwerk. Aan tafel analyseren we het vraagstuk en op basis daarvan kijken we naar een constructieve oplossing zodat een win-winsituatie ontstaat.

West-Brabant werkt door!

Hét online platform voor werkgevers én werkzoekenden
Uiteraard zijn we ons terdege bewust dat een succesvol één-tweetje niet altijd tot stand komt door ondersteuning van het WSP. Op basis van dit gedachtegoed is West-Brabant werkt door! gelanceerd. Via een speciaal online portal – niet traceerbaar op het wereldwijde web – heb je als ondernemer toegang tot hét grootste werkzoekendenbestand van de regio.

Online ontmoeten, offline matchen
Conform het credo; ‘online ontmoeten, offline matchen’, kun je als ondernemer zelfstandig op zoek naar enthousiaste werkzoekenden en - indien gewenst - rekenen op ondersteuning bij de realisatie van een succesvolle match! Door het aanmaken van een account kun jij als werkgever zelfstandig op zoek naar de ideale kandidaat.

West-Brabant werk...

Neem contact op

Vragen over personeel en arbeidsmarkt?

Ben jij werkgever en wil je via WSP Breda invulling geven aan personeelsvraagstukken? Heb je vragen over de arbeidsmarkt? Neem vrijblijvend contact op! 

bredabusinesslogocta.png