Personeel & Arbeidsmarkt

Een krappe arbeidsmarkt brengt voor jou als ondernemer uitdagingen met zich mee, want waar vind je voldoende geschikt personeel? In samenwerking met ondernemers en onderwijs geven wij invulling aan personeelsvraagstukken. Hierbij staat het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt centraal, zodat elke werkzoekende – met of zonder arbeidsbeperking – kan werken.

Onze werkgeversadviseurs bemiddelen werkzoekenden naar betaald werk. Op basis van maatwerk creëren zij een duurzame match tussen de ondernemer en de werkzoekende.

Jij kan rekenen op een professionele sparringpartner doordat onze adviseurs sectoraal werken. Zij zijn hét aanspreekpunt voor personeelsvraagstukken, regelgeving en subsidies. Klik hieronder op jouw sector voor meer informatie.

Meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking

Mensen met een arbeidsbeperking moeten vaker een baan bij een ‘gewone’ werkgever krijgen. Daarom is in 2018 de Wet Banenafspraak ingegaan. Lees hier meer over wat jij als ondernemer kunt doen.

Online ontmoeten, offline matchen

Wil jij als werkgever zelfstandig op zoek naar de ideale kandidaat? Meld je dan aan op West-Brabant Werkt Door; hét online platform voor werkgevers en werkzoekenden. Via een online portal heb je als ondernemer toegang tot het grootste werkzoekendenbestand van de regio.

Maak hier je account aan. 

Online ontmoeten,...

Neem contact op

Vragen over personeel en arbeidsmarkt?

Ben jij werkgever en wil je invulling geven aan personeelsvraagstukken? Of heb je vragen over de arbeidsmarkt? Neem vrijblijvend contact op! 

bredabusinesslogocta.png