Transport & Logistiek

Transport en logistiek is continu in beweging. Wil jij jouw bedrijf optimaal laten draaien en lukt dit niet door jouw bijvoorbeeld personeelstekort? Niels en Merel kijken samen met jou wat er mogelijk is.

transportlogistiek.jpg
hqdefault

Inclusief ondernemen

Ben jij op zoek naar personeel? Wij helpen jou kosteloos bij de werving en selectie voor jouw bedrijf. Hierbij streven we naar duurzame plaatsingen van gemotiveerde werkzoekenden die graag weer aan de slag willen.

breda_logistiek_groothandel_nff7103.jpg

Subsidies

Geef jij één van onze talenten een kans in jouw bedrijf? Dan kun je eventueel aanspraak maken op een subsidie, zoals een tijdelijke loonkostensubsidie of de inzet van een jobcoach. 

_nff8111.jpg

(Om)scholen van personeel

Wij bieden werkzoekenden die graag weer aan de slag willen de mogelijkheid om zich te laten (om)scholen. Denk hierbij aan het behalen van een heftruck certificaat, een taxipas, etc. Zo creëren we de optimale match tussen de kandidaat en jouw openstaande vacature. 

meetenmatchtoolll.jpg

Meet & Match

Op zoek naar personeel? Meet & Match geeft zicht op een deel van de arbeidsmarkt waar jij misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Met Meet & Match vind je nieuwe medewerkers op basis van motivatie en interesse.

Contactpersonen
Meer weten over personeel?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!