Inkoop & Aanbesteding

inkoopenaanbesteding-icoonbredabusiness.png Start bij BredaBusiness

Wil je zakendoen met de gemeente Breda en een product of dienst leveren? Binnen het Inkoop- en Aanbestedingsbeleid zijn kaders en spelregels opgesteld voor het inkopen van leveringen, diensten en werken.

ik_wil_gaan_ondernemen_bredayonego-006.jpg
Inkoop- en Aanbestedingsbeleid

De Gemeente Breda wil een integere en betrouwbare opdrachtgever zijn die leveranciers, dienstverleners en aannemers eerlijke en gelijke kansen biedt. Het beleid geeft de kaders en spelregels weer voor het inkopen van leveringen, diensten en werken. Het beleid helpt in het streven naar een rechtmatige, doelmatige en integere inkooppraktijk. Het draagt ook zorg voor een juiste inbedding van actuele politieke thema’s binnen juridische kaders zoals het stimuleren van de lokale economie, duurzaamheid, social return en maatschappelijke betrokkenheid.

Beleid en voorwaarden

Aanbestedingskalender

De aanbestedingen van gemeente Breda worden geplaatst op de Aanbestedingskalender. Op deze kalender vind je informatie over het domein waarin de aanbesteding valt en om wat voor soort aanbesteding het gaat.  

logo_tenderned-002-e1511968451610.jpg

TenderNed

De Gemeente Breda publiceert de nationale en Europese aanbestedingen op TenderNed, het online martkplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid. Voor meervoudig onderhandse aanbestedingen worden de genodigden geselecteerd op basis van de doelen zoals gesteld in het Inkoopbeleid.

Inkoopspreekuur

Tijdens het maandelijkse inkoopspreekuur kunnen ondernemers vragen stellen aan de inkopers van de gemeente. Ondernemers krijgen dan meer informatie over de gemeentelijke inkoop en hoe ondernemers in aanmerking kunnen komen voor gemeentelijke opdrachten van leveringen, diensten en werken. Vragen over (lopende) aanbestedingsprocedures worden niet in behandeling genomen.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!