Veelgestelde vragen

Waar heb je een vraag over?

Team BredaBusiness staat voor je klaar. We staan je graag te woord. Via Contact vind je verschillende manieren om ons te bereiken.

Tijdens het maandelijks inkoopspreekuur stellen ondernemers rechtstreeks vragen aan de gemeentelijke inkopers. Ondernemers krijgen informatie over hoe de gemeentelijke inkoopt. Hoe ondernemers in aanmerking komen voor gemeentelijke opdrachten van leveringen, diensten en werken. We behandelen geen vragen over specifieke (lopende) aanbestedingsprocedures.
Meld je aan voor het inkoopspreekuur via inkoop@breda.nl. In de mail graag je vraag en toelichting.

Ondernemen is vooruitzien. Je voortdurend aanpassen aan nieuwe technieken, aan de wensen van de klant. Je verdienmodel bijstellen en je mensen in dit alles meenemen. Best een uitdaging.
Je staat er niet alleen voor. MKB West-Brabant helpt met projecten, tools en events. Om samen nieuwe stappen te zetten naar een mooie, gezonde toekomst.

Bekijk hier de website van MKB Vernieuwt.

Heb je een circulaire missie en zoek je gelijkgestemden of (sparring)partners om samen de circulaire transitie te versnellen? Dan heten we je van harte welkom bij Stichting Breda Circulair, een initiatief en platform voor en door duurzame ondernemers, Gemeente Breda en Hogeschool Avans. Heb je een circulair vraagstuk, zoek je verbinding met anderen, wil je je verdiepen in circulair ondernemen of heb je (structureel) herbruikbaar materiaal nodig of beschikbaar? Met het Bredase Ecosysteem brengen we circulaire organisaties, initiatieven en vraag en aanbod helder in beeld.

Bekijk hier de website van Breda Circulair.

Voor de inzameling van klein bedrijfsafval sluit je een contract met de gemeente. Dat geldt voor kantoren, winkels, kleine bedrijven en non-profit instellingen.

Bekijk de website van de gemeente voor meer informatie.

Bekijk de website van de gemeente voor meer informatie.

Je krijgt antwoord op je vragen over veilig ondernemen bij de specialisten van Veilig Ondernemend Breda. Kijk hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!