Veelgestelde vragen

Waar heb je een vraag over?

Verschillende organisaties bieden hulp aan starters. Bekijk de website van de Gemeente Breda.

De Business Coach Breda staat voor je klaar! Met coaching, training en netwerken voor startende bedrijven. Neem contact op: bel 076- 529 8080 of via de mail: Info@businesscoachbreda.nl.

In een bestemmingsplan staat wat er in een gemeente mag gebeuren met de ruimte. Het bepaalt wat je in een bepaald gebied mag bouwen of verbouwen en hoe je de grond en gebouwen mag gebruiken. Bekijk de website van de Gemeente Breda.

Je woont in Breda, bent ondernemer of zzp’er en hebt tijdelijk extra geld nodig om je bedrijf te runnen of je gezin te onderhouden. Misschien kan de gemeente je helpen met bijstand of krediet. Bij SOLO (Sociaal Ondernemersloket Online) onderzoek je of je hiervoor in aanmerking komt, vraag je bijstand of krediet.

Bekijk de website van de Gemeente Breda of neem contact op via sso@breda.nl of telefoon 14 076.  
 

Braventure is het provinciale startup ondersteuningsprogramma West-Brabant. Een programma voor innovatieve starters met groeiambities. Het Brabantbreed programma heet Braventure, in West-Brabant voert Rewin dit uit: www.rewin.nl.

B'WISE biedt startups met flinke groeiambities een aantal ontwikkelprogramma’s (B’ACCELERATED), toegang tot financiering (B’FUNDED) en een groot netwerk (B’CONNECTED). B’WISE is ook verbonden met Braventure: Home - B’WISE - DE TURBO VOOR JOUW STARTUP.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!