Talent

Een kweekvijver van talent

Breda zit vol met de talenten van morgen! Talenten die we graag aan onze stad binden. Hier begin je als ondernemer een innovatie startup. Of ontwikkel je als young professional je kennis en expertise en geeft die door aan het Bredase bedrijfsleven.

foto_bovenaan_pagina_talent_yonego-0062.jpg
BredaBusiness helpt je verder

De verbinding tussen onderwijs, overheid en ondernemers in Breda is klein. Zo vist het bedrijfsleven graag in onze kweekvijver van talent en werkt samen in innovatie hubs. En terecht. Want Breda barst van het talent! Dat geeft de stad een geweldige dynamiek. We koesteren talenten en bieden volop kansen om ze te ontplooien. BredaBusiness helpt je om de talenten die jij nodig hebt te vinden.

Direct door naar..
talent_11.international.youngpeopleasisdiplomaceremony-7340.jpg

Bredase onderwijsinstellingen

Breda is een aantrekkelijke stad voor aantrekken en ontwikkelen van talent. Er is een breed, hoogwaardig en compleet aanbod met opleidingen op elk niveau.

talent_3.jpg

Onderwijs, ondernemers, overheid

Krijg jij energie van ondernemers en ambitieuze jonge mensen om je heen? Sta je open voor nieuwe ideeën? Werk je graag met studenten, onderzoekers en ondernemers aan jouw vak? Neem dan zeker eens een kijkje bij BUas Innovation Square en het Avans Ondernemerscentrum! Mooi zijn ook de crossovers tussen Robotisering, AI, Virtual Reality en Gaming in de Innovatie Hubs. Hier komt écht innovatie tot stand tussen ondernemers, overheid en het onderwijs! 

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!