Talent

Breda zit vol met de talenten van morgen! Talenten die we graag aan onze stad binden. Hier begin je als ondernemer een innovatie startup. Of ontwikkel je als young professional je kennis en expertise en geeft die door aan het Bredase bedrijfsleven. De verbinding tussen onderwijs, overheid en ondernemers is klein. Zo vist het bedrijfsleven graag in onze kweekvijver van talent en werkt samen in innovatie hubs. En terecht. Want Breda barst van het talent! Dat geeft de stad een geweldige dynamiek. We koesteren talenten en bieden volop kansen om ze te ontplooien.

Bredase onderwijsinstellingen

Breda is een aantrekkelijke stad voor aantrekken en ontwikkelen van talent. Er is een breed, hoogwaardig en compleet aanbod met opleidingen op elk niveau.

Lees meer over de Bredase onderwijsinstellingen

Onderwijs, ondernemers, overheid

Krijg jij energie van ondernemers en ambitieuze jonge mensen om je heen? Sta je open voor nieuwe ideeën? Werk je graag met studenten, onderzoekers en ondernemers aan jouw vak? Neem dan zeker eens een kijkje bij BUas Innovation Square en het Avans Ondernemerscentrum! Mooi zijn ook de crossovers tussen Robotisering, AI, Virtual Reality en Gaming in de Innovatie Hubs. Hier komt écht innovatie tot stand tussen ondernemers, overheid en het onderwijs! 

Lees meer over Innovatie Hubs

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta