Duurzaam ondernemen

Als ondernemer kijk je naar de toekomst. Naar morgen, overmorgen en verder. Maar hoe maak je je bedrijf toekomstbestendig? Wij helpen je om duurzaam te ondernemen. Met een duurzame bedrijfsvoering kun je kosten besparen. Bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame energie. Je draagt hiermee ook bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Maar denk ook aan afvalscheiding, huisvesting en productie. Bovendien kan een duurzaam of groen imago bijdragen aan het succes van je bedrijf! In Breda hebben we diverse partners op het gebied van circulaire economie: Breda Circulair en STEK. 

Breda Circulair

Bij de Stichting Breda Circulair komt alles rondom circulariteit in Breda samen. Met een netwerk van zo’n 500 personen is hier altijd iemand die je verder helpt of verbindt aan een persoon of initiatief. Breda Circulair organiseert bijeenkomsten over duurzame onderwerpen. Misschien wil je hier niet alleen iets halen, maar ook wat delen? 

Meer over Breda Circulair
Breda Circulair | BredaBusiness

STEK

Duurzame ondernemers zijn vaak pioniers. En hun idee past nét niet binnen bestaande regels of financieringsmodellen. Daarom heeft Breda een tijdelijke regelvrije zone met zo’n 25 ondernemers. Heb jij ook circulaire plannen? Ga dan eens kijken op STEK aan de Veilingkade. 

Meer over STEK
STEK Breda | BredaBusiness

Hulp nodig bij duurzaam ondernemen?

Wij staan voor je klaar!

Voor hulp of advies over duurzaam ondernemen? Ik geef je graag advies en praktische tips. 

bas_v_gerwen_profiel.png
Bas van Gerwen Senior adviseur Economie / Aanjager circulaire economie