Digitalisering

digitalisering-icoonbredabusiness.png Ongekende mogelijkheden

Digitalisering kent ongekende mogelijkheden, maar wat kan het jouw bedrijf bieden? Doelgerichte inzet van digitale systemen in je onderneming verlaagt je kosten, maar verhoogt je omzet! Je vergroot de waarde van je bedrijf met betere bedrijfsprocessen. Op die manier kun je nieuwe producten of diensten ontwikkelen én nauwe samenwerken met je klanten.

digitaliseert.jpg
BredaBusiness helpt je verder

Wil jij vooruit met digitalisering, maar heb je nog wat hulp nodig? BredaBusiness helpt je! Zet nu die (eerste) stap en neem contact op met onze adviseur Mylene.

Direct door naar..
digiwerkplaats.png

Digiwerkplaats

Digiwerkplaats MKB is er voor mkb’ers gevestigd in West-Brabant met vragen over online marketing en sales, automatisering, website of data-analyse. Mkb-ondernemers kunnen er kosteloos terecht voor praktische ondersteuning en advies op digitaal gebied.

Digiwerkplaats MKB werkt met mbo en hbo instellingen uit de regio en beschikt daardoor over verschillende digitale vaardigheden.

klikopmorgen_edih.png

EDIH Zuid-Nederland

Het European Digital Innovation Hub (EDIH) ondersteunt de mkb-maakindustrie bij hun digitaliseringsvraagstukken. De focus van ‘Hub Zuid’ ligt op de sectoren agrifood, semicon, automotive, procesindustrie, medical systems en machinebouw. Om mkb-bedrijven uit deze sectoren, inclusief de toeleverindustrie, concrete stappen vooruit te laten zetten, zorgt EDIH Zuid-Nederland per branche voor de juiste ondersteuning in de vorm van quickscans, advies, coaching, fieldlabs en workshops.

 

datacoaches.jpg

Datacoaches

Maak kennis met de mogelijkheden en kansen die data-technologie biedt voor jouw business. Vanuit het project West-Brabant Data Economie worden 4 datacoaches ingezet om met ondernemers te kijken naar de data die zij bewust of onbewust bezitten en hoe deze beter ingezet kunnen worden ten behoeve van productie, bedrijfsprocessen en verkoop. De datacoach maakt met het bedrijf een plan van aanpak en kan koppelen met expertbedrijven; hiervoor zijn ook vouchers beschikbaar van de Provincie Noord-Brabant.

Veelgestelde vragen over digitalisering

Ondernemen is vooruitzien. Je voortdurend aanpassen aan nieuwe technieken, aan de wensen van de klant. Je verdienmodel bijstellen en je mensen in dit alles meenemen. Best een uitdaging.
Je staat er niet alleen voor. MKB West-Brabant helpt met projecten, tools en events. Om samen nieuwe stappen te zetten naar een mooie, gezonde toekomst.

Bekijk hier de website van MKB Vernieuwt.

Digitaliseren?

Ik geef je graag advies om te digitaliseren met jouw onderneming. 

Contact opnemen
Wij staan voor je klaar!