Digitalisering

Digitalisering kent ongekende mogelijkheden, maar wat kan het jouw bedrijf bieden? Doelgerichte inzet van digitale systemen in je onderneming verlaagt je kosten, maar verhoogt je omzet! Je vergroot de waarde van je bedrijf met betere bedrijfsprocessen. Op die manier kun je nieuwe producten of diensten ontwikkelen én nauwe samenwerken met je klanten. Zet nu die (eerste) stap en neem contact op met onze adviseur Mylene.

Neem contact op met Mylene

MKB Digitaliseert

Door digitale systemen in je onderneming doelgericht in te zetten kun je onder meer kosten verlagen, je omzet verhogen, maar ook de waarde van je bedrijf vergroten. MKB Digitaliseert ondersteunt ondernemers bij het zetten van de volgende stap; bijvoorbeeld om digitalisering in te zetten in je productie, bedrijfsprocessen of verkoopkanalen.  Het programma bestaat uit:

  • Inspiratie: sessies en workshops (Digital Days)
  • Inzicht: digiscan en adviestrajecten
  • Implementatie: koppeling met leveranciers, sectorprogramma’s en challenges.
Lees meer over MKB Digitaliseert

Digiwerkplaats

Digiwerkplaats MKB is er voor mkb’ers gevestigd in West-Brabant met vragen over online marketing en sales, automatisering, website of data-analyse. Mkb-ondernemers kunnen er kosteloos terecht voor praktische ondersteuning en advies op digitaal gebied.

Digiwerkplaats MKB werkt met mbo en hbo instellingen uit de regio en beschikt daardoor over verschillende digitale vaardigheden.

Lees meer over Digiwerkplaats

Datacoaches

Maak kennis met de mogelijkheden en kansen die data-technologie biedt voor jouw business. Vanuit het project West-Brabant Data Economie worden 4 datacoaches ingezet om met ondernemers te kijken naar de data die zij bewust of onbewust bezitten en hoe deze beter ingezet kunnen worden ten behoeve van productie, bedrijfsprocessen en verkoop. De datacoach maakt met het bedrijf een plan van aanpak en kan koppelen met expertbedrijven; hiervoor zijn ook vouchers beschikbaar van de Provincie Noord-Brabant.

Lees meer over datacoaches

Digital Accelerator

Digital Accelerator is een programma dat jouw bedrijf helpt groeien door inzet van technologie en data. Vanuit jouw groeiambities ga je samen met andere ondernemers aan de slag onder begeleiding van experts.  

  • Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan jouw groeiambities 
  • Stel samen met experts een plan op voor jouw bedrijf 
  • Gebruik een half jaar de hulp van digitale experts bij de realisatie 
  • Ga met een groep collega ondernemers deze uitdaging aan
Lees meer over Digital Accelerator

Digitaliseren?

Wij staan voor je klaar!

Ik geef je graag advies om te digitaliseren met jouw onderneming. 

mylene_hodzelmans_profiel.png
Mylene Hodzelmans Senior Adviseur Economie