Vestigen

Zó de snelweg op, binnen een uur op het vliegveld, nationale en internationale spoorverbindingen… Breda is dé ideale vestigingslocatie! Het is dan ook niet zo gek dat veel ondernemers zich hier willen vestigen. Een stad waar het fijn wonen én werken is. Breda ligt midden in één van de krachtigste Europese regio’s. Een stad met optimale bereikbaarheid; vanaf de weg, het spoor of door de lucht. Eenmaal gevestigd wil je nooit meer weg uit deze gastvrije stad. Wij kijken graag met je mee, onder andere naar kavels van de gemeente maar ook naar beschikbare particuliere ontwikkellocaties!

 

Kavels en panden

Breda heeft een breed aanbod als het gaat om kavels en panden. Naast het aanbod van de commerciële partijen verkoopt de gemeente zelf ook kavels en panden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bedrijfsruimte van de gemeente te huren.

Meer over kavels en panden in Breda

Bereikbaarheid

Breda is optimaal bereikbaar. Je zit zo op de snelweg, binnen een uur ben je op het vliegveld, is er genoeg parkeergelegenheid en elektrische laadpunten op loopafstand van jouw bedrijf en zijn er zowel nationale als internationale spoorverbindingen! 

Meer over de bereikbaarheid van Breda

Werklocaties

Breda biedt ondernemers ruim baan op eigentijdse werklocaties voor bedrijventerreinen of kantoren. Wil je meer informatie over onze werklocaties? Klik dan op onderstaande link.

Meer over werklocaties

Vragen over vestigen?

Wij staan voor je klaar!

Wij geven je graad advies om jouw onderneming op de beste plek te vestigen in onze mooie stad!

gerard lutz profiel
Gerard Lutz Accountmanager New Business