Vestigen of verhuizen

vestigenofverhuizen-icoonbredabusiness.png Breda maakt het mogelijk!

Zó de snelweg op, binnen een uur op het vliegveld, nationale en internationale spoorverbindingen… Breda is dé ideale vestigingslocatie! Het is dan ook niet zo gek dat veel ondernemers zich hier willen vestigen. Een stad waar het fijn wonen én werken is. Breda ligt midden in één van de krachtigste Europese regio’s. Een stad met optimale bereikbaarheid; vanaf de weg, het spoor of door de lucht. Eenmaal gevestigd wil je nooit meer weg uit deze gastvrije stad. Wij kijken graag met je mee, onder andere naar kavels van de gemeente maar ook naar beschikbare particuliere ontwikkellocaties!

bredabusiness-rithmeesterpark-spotcompanion_c7600.jpg
Snel door naar..
bredabusiness-rithmeesterpark-spotcompanion_0391.jpg

Kavels en panden

Breda heeft een divers aanbod als het gaat om kavels en panden. Naast het aanbod van de commerciële partijen verkoopt de gemeente zelf ook kavels en panden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bedrijfsruimte van de gemeente te huren. Neem contact op voor de huidige beschikbaarheid. 

bredabusiness-crossmark-spotcompanion_8858.jpg

Bereikbaarheid

Breda is optimaal bereikbaar. Je zit zo op de snelweg, binnen een uur ben je op het vliegveld, is er genoeg parkeergelegenheid en elektrische laadpunten op loopafstand van jouw bedrijf en zijn er zowel nationale als internationale spoorverbindingen! 

bredabusiness-werkdonken-spotcompanion_0058.jpg

Werklocaties

Breda biedt een divers portfolio aan eigentijdse werklocaties voor bedrijventerreinen of kantoren. Wil je meer informatie over onze werklocaties en de huidige beschikbaarheid? Klik dan op onderstaande link.

Vragen over vestigen?

Wij geven je graag advies om jouw onderneming op de beste plek te vestigen in onze mooie stad!

Contact opnemen
Wij staan voor je klaar!