Wij zijn BREDABUSINESS

In Breda ondernemen we samen

Samen voor én door ondernemers, talent en samenwerkingspartners. In Breda ondernemen we samen. Samen met onderwijs, overheid en ondernemers. Regionaal, nationaal en internationaal. Samen bouwen we aan een vitaal en ondernemend Breda. 

Of je nu al generaties lang onderneemt in Breda of overweegt om je hier te vestigen. Of je een creatieve maker of IT-specialist bent, een retailconcept hebt, onze horeca verrijkt, internationaal opereert in de logistiek, een young professional bent: jij hoort bij BredaBusiness!  

Welkom in Breda!

Welkom in Breda!

Join our community!

Breda heeft samenbrengen in haar DNA. Met haar blik stevig op de toekomst gericht als internationale hotspot voor toegepaste technologie & creativiteit. Innovatie, creativiteit, internationaal netwerken, samenwerken, studeren, passie voor cultuur, zorgen voor natuur en samen genieten van het goede leven.

Onze core business

Breda = internationale hotspot voor TT&C

We verbinden ons met een groeiend aantal ambassadeurs en profileren Breda nationaal en internationaal als hotspot voor toegepaste technologie en creativiteit. We vergroten de internationale aantrekkingskracht van de stad en maken nog meer zichtbaar waar we mee bezig zijn in het ecosysteem technologie en creativiteit.

Let's connect! Communitybuilding

Samen bouwen we aan een sterke community, zowel online als offline. We stimuleren kennisdeling, innovatie en ontmoetingen. We koppelen netwerken en steken de koppen bij elkaar voor een verrassende samenwerking. 

Dienstverlening op maat. Juist nu.

Deze tijd vraag om dienstverlening op maat. Juist nu. Wij hebben specialisten op het gebied van arbeidsmarkt, accountmanagement en acquisitie. Persoonlijke sparringpartners. Wij spreken de taal van de ondernemer. Snel reageren is onze daily business. Vraag? Hulp? Steun nodig? Wij staan voor je klaar!

Vernieuwen MKB

Duurzaam en digitaal ondernemen. Je kunt er niet omheen. Maar hoe zet je de eerste stap? Wij bieden het MKB praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Delen ervaringen van Bredase ondernemers en de crossovers tussen de sectoren toegepaste technologie en creativiteit en het MKB. Als hij of zij het kan, kun jij het ook!

Onze kweekvijver aan talent

Met uitstekende opleidingen heeft Breda een enorme kweekvijver aan talent. Talent dat we graag in onze stad houden. Dat we graag verbinden met het bedrijfsleven. Want het is geen geheim dat ondernemers hier graag in vissen. Wij zijn dé schakel tussen onderwijs, ondernemers en overheid.

Over Breda Business

In Breda ondernemen we samen. Wij zijn er voor én door ondernemend Breda, talent en samenwerkingspartners. We verrassen, inspireren, verbinden en informeren over actuele thema's op het gebied van ondernemen. Van praktische tools tot exclusieve ondernemersverhalen. Kennis, hulp of inspiratie nodig? Wij wijzen je de weg in het economische werkveld en zijn hét eerste aanspreekpunt voor jou als ondernemer binnen de gemeente. Door ons grote (internationale) netwerk verbinden we je razendsnel met relevante samenwerkingspartners.

Ons team

Netwerk van samenwerkingspartners

Dat doen we natuurlijk niet alleen. We zijn onderdeel van een nationaal en internationaal netwerk van samenwerkingspartners. We brengen, halen en delen kennis met en tussen de partners. We versterken strategie en visie. Intern binnen de gemeente en buiten de gemeentegrenzen. Voor een toekomstbestendige economie, samen met onderwijs, overheid en ondernemers.

Breda Brengt Het Samen! 

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta