Wij zijn BREDABUSINESS

In Breda ondernemen we samen

Samen voor én door ondernemers, talent en samenwerkingspartners. In Breda ondernemen we samen. Samen met onderwijs, overheid en ondernemers. Regionaal, nationaal en internationaal. Samen bouwen we aan een vitaal en ondernemend Breda. 

Of je nu al generaties lang onderneemt in Breda of overweegt om je hier te vestigen. Of je een creatieve maker of IT-specialist bent, een retailconcept hebt, onze horeca verrijkt, internationaal opereert in de logistiek, een young professional bent: jij hoort bij BredaBusiness!  

22.haven2017-9155.jpg
hqdefault
Welkom in Breda! Join our community!

Breda heeft samenbrengen in haar DNA. Met haar blik stevig op de toekomst gericht als internationale hotspot voor toegepaste technologie & creativiteit. Innovatie, creativiteit, internationaal netwerken, samenwerken, studeren, passie voor cultuur, zorgen voor natuur en samen genieten van het goede leven.

Onze core business
bredaphoto202001.jpg
Breda = internationale hotspot voor TT&C
groei_mkb_yonego-0022.jpg
Let's connect! Communitybuilding
ik_ben_ondernemer_gevestigdbreda_roomraccoon-22.jpg
Dienstverlening op maat. Juist nu.
digitalisering_stitchheadstimbaijens-5.jpg
Vernieuwen MKB
talent_11.international.youngpeopleasisdiplomaceremony-7340.jpg
Onze kweekvijver aan talent
bredabusiness.png

Over Breda Business

In Breda ondernemen we samen. Wij zijn er voor én door ondernemend Breda, talent en samenwerkingspartners. We verrassen, inspireren, verbinden en informeren over actuele thema's op het gebied van ondernemen. Van praktische tools tot exclusieve ondernemersverhalen. Kennis, hulp of inspiratie nodig? Wij wijzen je de weg in het economische werkveld en zijn hét eerste aanspreekpunt voor jou als ondernemer binnen de gemeente. Door ons grote (internationale) netwerk verbinden we je razendsnel met relevante samenwerkingspartners.

0049_21logo_bbhs_bredab_nl_20cm_300dpi_transp.png

Netwerk van samenwerkingspartners

Dat doen we natuurlijk niet alleen. We zijn onderdeel van een nationaal en internationaal netwerk van samenwerkingspartners. We brengen, halen en delen kennis met en tussen de partners. We versterken strategie en visie. Intern binnen de gemeente en buiten de gemeentegrenzen. Voor een toekomstbestendige economie, samen met onderwijs, overheid en ondernemers.

Breda Brengt Het Samen! 

Veelgestelde vragen over Breda Business

Team BredaBusiness staat voor je klaar. We staan je graag te woord. Via Contact vind je verschillende manieren om ons te bereiken.

Tijdens het maandelijks inkoopspreekuur stellen ondernemers rechtstreeks vragen aan de gemeentelijke inkopers. Ondernemers krijgen informatie over hoe de gemeentelijke inkoopt. Hoe ondernemers in aanmerking komen voor gemeentelijke opdrachten van leveringen, diensten en werken. We behandelen geen vragen over specifieke (lopende) aanbestedingsprocedures.
Meld je aan voor het inkoopspreekuur via inkoop@breda.nl. In de mail graag je vraag en toelichting.

Ondernemen is vooruitzien. Je voortdurend aanpassen aan nieuwe technieken, aan de wensen van de klant. Je verdienmodel bijstellen en je mensen in dit alles meenemen. Best een uitdaging.
Je staat er niet alleen voor. MKB West-Brabant helpt met projecten, tools en events. Om samen nieuwe stappen te zetten naar een mooie, gezonde toekomst.

Bekijk hier de website van MKB Vernieuwt.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!