Impact Ondernemen

impactondernemen-bredabusiness.png Het nieuwe normaal

Betekenisvol ondernemen en een positieve bijdrage leveren aan de omgeving. Wil jij de eerste stappen zetten op het gebied van Impact ondernemen? Of ben je al opgestart maar heb je nog vragen? Start bij BredaBusiness!

groen-breda.png
De kracht van samen

Impact Ondernemen houdt in dat je als onderneming niet alleen bestaat om er zelf beter van te worden, maar juist dat je daarnaast een positieve maatschappelijke bijdrage wilt leveren. Ook wel maatschappelijk, sociaal of duurzaam verantwoord ondernemen. Gelukkig kiezen steeds meer organisaties ervoor om impact ondernemen te omarmen en leidend te maken in de bedrijfsvoering. Urban Living Lab Breda, de Triple O Campus, Betrokken Ondernemers Breda (BOB), Avans Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap en Gemeente Breda hebben de samenwerkingsverklaring ‘Impact ondernemen, het nieuwe normaal in Breda’ getekend vanuit de overtuiging dat het delen van o.a. netwerk en expertise je samen veel verder brengt.

Partners

Impact Ondernemen in Breda

Bij de gemeente Breda leven stevige ambities voor een duurzame economie, inclusie en vergroening. Het betrekken en stimuleren van ondernemend Breda staat hierin hoog in het vaandel. Maatschappelijke uitdagingen vragen om co-creatie, focus, oog voor de bredere belangen en doortastendheid. Het doel van de initiatiefnemers van de samenwerkingscoalitie is om Impact Ondernemerschap in de gemeente te stimuleren en faciliteren door middel van een concreet Actieprogramma en om tegelijkertijd het impact ecosysteem in Breda te versterken.

Meer weten over Impact Ondernemen?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!