Innovatie hubs

Maak kennis met onze Innovatie hubs!

Breda Game City

Breda Game City is non-profitorganisatie die zich richt op het stimuleren van de videogames industrie in Breda en het creëren van een professionele, gezonde & creatieve omgeving voor de industrie.

Breda Robotics

Together, We Design the Future. Dat is de slogan van Breda Robotics! Voor actief toepassen van robotica en andere industry 4.0 technologie (zoals AI, VR, AR) met veel impact op onze economische toekomst met talent in de regio.

Breda Circulair

Bij de Stichting Breda Circulair komt alles samen rondom circulariteit.Breda Circulair staat aan de basis van nieuwe duurzame samenwerkingsverbanden voor Horeca, Food, Bouw en Biobased Design.

Meer weten over duurzaam ondernemen? Bekijk ook de pagina 'Duurzaam ondernemen'.

LCB

Logistics Community Brabant (LCB) brengt ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek bij elkaar voor logistieke innovaties in Noord-Brabant vandaag en morgen.

ACT Now

Stel jezelf eens de vraag: is de wereld na mijn tijd ook echt beter geworden en heeft mijn ondernemerschap daaraan bijgedragen? Let's make impact!

 

Sports Vitality Hub

De Sports Vitality Hub is voor ambitieuze ondernemers, die een gezonde en duurzame werk- leer- en leefomgeving willen versterken. Gelijkgestemden die elkaar inspireren, van elkaar leren en samen investeren in een duurzame, gezonde en veerkrachtige samenleving. 

Dinalog

De logistieke sector is economisch belangrijk voor Nederland. De wereld verandert met technologische ontwikkelingen, demografische verschuivingen en mondiale economische transities. De logistieke sector blijft innoveren om haar koppositie te houden.

City of Imagineers

City of Imagineers versterkt de creatieve industrie en helpt opdrachtgevers de kracht van verbeelding te benutten. Ze wagen de sprong die om verbeelding vraagt. Hier vinden opdrachtgevers creatieve professionals, die ze nodig hebben om verder te komen.

WCM

World Class Maintenance (WCM) is het netwerk voor smart maintenance in Nederland. De doelstelling is radicaal: op naar 100% voorspelbaar onderhoud in de Nederlandse industrie! Dit doen zij door slimme onderhoudskennis te ontwikkelen, verspreiden en toepassen. 

Ook innoveren?

Wij staan voor je klaar!

Benieuwd hoe jij kunt innoveren en samenwerken in een Innovatie Hub? Neem vrijblijvend contact op. Innoveren doen we samen! 

cees budding i2 photedbyedwinwiekens
Cees Budding Senior adviseur Economie