Schoonmaak

Hoe ga jij als ondernemer in de schoonmaakbranche om met het personeelstekort? Heb je juist veel verloop of moeite met het aantrekken van nieuw personeel? Waar je ook tegenaan loopt, wij kunnen jou helpen.

schoonmaak.jpg

Inclusief ondernemen

Ben jij op zoek naar personeel? Wij helpen jou kosteloos bij de werving en selectie voor jouw bedrijf. Hierbij streven we naar duurzame plaatsingen van gemotiveerde werkzoekenden die graag weer aan de slag willen.

breda_zorg_schoonmaak_nff6212.jpg

(Om)scholen van personeel

Wij bieden werkzoekenden die graag weer aan de slag willen de mogelijkheid om zich te laten (om)scholen. Zo creëren we de optimale match tussen de kandidaat en jouw openstaande vacature. Maar ook voor jouw huidige werknemers zijn er mogelijkheden om zich te laten bij- of omscholen.

breda_zorg_schoonmaak_nff6579.jpg

Subsidies

Geef jij één van onze talenten een kans in jouw bedrijf? Dan kun je aanspraak maken op verschillende subsidies, zoals een tijdelijke of langdurige loonkostensubsidie, looncompensatie bij ziekte en de inzet van een jobcoach.

meetenmatchtoolll.jpg

Meet & Match

Op zoek naar personeel? Meet & Match geeft zicht op een deel van de arbeidsmarkt waar jij misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Met Meet & Match vind je nieuwe medewerkers op basis van motivatie en interesse.

Meer weten over personeel?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!