Groot- en detailhandel

Door het nijpende personeelstekort heb jij als ondernemer mogelijk maatregelen moeten nemen, zoals het sluiten van de winkel tijdens koopavonden. Heb jij hulp nodig met jouw personeelsvraagstuk? Lees dan snel verder.

groot-endetailhandel.jpg

Inclusief ondernemen

Ben jij op zoek naar personeel? Wij helpen jou kosteloos bij de werving en selectie voor jouw bedrijf. Hierbij streven we naar duurzame plaatsingen van gemotiveerde werkzoekenden die graag weer aan de slag willen.

breda_logistiek_groothandel_nff6959[1].jpg

(Om)scholen van personeel

Wij bieden werkzoekenden die graag weer aan de slag willen de mogelijkheid om zich te laten (om)scholen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld taallessen. Zo creëren we de optimale match tussen de kandidaat en jouw openstaande vacature. 

breda_logistiek_groothandel_nff6911.jpg

Regelingen

Geef jij één van onze talenten een kans in jouw bedrijf? Dan zijn er verschillende regelingen waar jij als wergever mogelijk gebruik van kunt maken, zoals een tijdelijke loonkostensubsidie of de inzet van een jobcoach. Neem contact op met Dennis om te kijken wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. 

meetenmatchtoolll.jpg

Meet & Match

Op zoek naar personeel? Meet & Match geeft zicht op een deel van de arbeidsmarkt waar jij misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Met Meet & Match vind je nieuwe medewerkers op basis van motivatie en interesse.

Contactpersoon
Meer weten over personeel?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!