Meet & Match

Op zoek naar personeel? Meet & Match geeft zicht op een deel van de arbeidsmarkt waar jij misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Met Meet & Match vind je nieuwe medewerkers op basis van motivatie en interesse.

Kijk verder dan een CV en maak jouw Meet & Match account aan. 

Ga naar Meet & Match Bedrijfsaccount aanmaken
horeca3.jpg
meetenmatchtoolll.jpg

BredaBusiness als jouw ultieme matchmaker

De Meet & Match tool is een innovatief instrument dat niet alleen vacatures deelt, maar ook een dynamisch platform biedt waar jij als werkgever in de schijnwerper staat. Creëer een aantrekkelijk bedrijfsprofiel, waarbij je jouw unieke bedrijfscultuur en de kansen binnen je organisatie duidelijk maakt.

Werkzoekenden ‘swipen’ door verschillende bedrijven heen en geven aan welke zij ‘leuk’, ‘heel leuk’ en ‘niet leuk’ vinden. Zo worden zij laagdrempelig gematcht vanuit hun interesses en talenten. Liken zij jouw organisatie? Dan kan je direct contact opnemen met deze werkzoekende.

zorg.jpg

Zelf op zoek naar passende kandidaten

Het wordt nog beter! Via de kandidaatverkenner kan je zelf ook actief op zoek naar een medewerker die goed past bij jouw bedrijf. Selecteer op interesses en competenties, bekijk profielen en ontdek wat mensen te bieden hebben. De profielen van de kandidaten bevatten ook contactgegevens, zodat je direct contact kan opnemen. 

 

breda_logistiek_groothandel_nff6959[3].jpg

Is er een match?

Dan staan de werkgeversadviseurs van BredaBusiness klaar om jou (indien nodig) te ondersteunen.

Maak nu jouw Meet & Match account aan en zet BredaBusiness in als jouw ultieme matchmaker!