Horeca & Hospitality

Nergens is het personeelstekort zo schrijnend als in de horeca. Wil jij jouw personeel her-, om-, of bijscholen? Of ben je op zoek naar personeel? Lees dan snel verder. 

horecahospitality.jpg
hqdefault

Inclusief ondernemen

Ben jij op zoek naar personeel? Wij helpen jou kosteloos bij de werving en selectie voor jouw bedrijf. Hierbij streven we naar duurzame plaatsingen van gemotiveerde werkzoekenden die graag weer aan de slag willen. Wij plaatsen werkzoekenden niet zomaar, maar gaan met jou om tafel om te kijken hoe we een duurzame plaatsing kunnen realiseren. 

horeca3.jpg

Horeca & Hospitality Academie

Op de Horeca & Hospitality Academie wordt toekomstig horecapersoneel opgeleid en kunnen horecaondernemers hun huidige personeel laten om-, her- of bijscholen. Met deze opleiding krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans op betaald werk in de horeca en krijgen huidige medewerkers meer carrierekansen in de horeca. Zo zorgen we ervoor dat de Bredase horeca nog aantrekkelijker wordt om in te werken. De Horeca & Hospitality Academie is een samenwerking tussen Curio, Fresh en Koninklijke Horeca Breda.

 

horeca2.jpg

Subsidies

Geef jij één van onze talenten een kans in jouw bedrijf? Dan kun je aanspraak maken op verschillende subsidies, zoals een tijdelijke of langdurige loonkostensubsidie, looncompensatie bij ziekte en de inzet van een jobcoach. Wil jij weten waar jij recht op hebt of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een subsidie? Neem dan contact op met Tony Schapendonk. 

meetenmatchtoolll.jpg

Meet & Match

Op zoek naar personeel? Meet & Match geeft zicht op een deel van de arbeidsmarkt waar jij misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Met Meet & Match vind je nieuwe medewerkers op basis van motivatie en interesse.

Contactpersoon
Meer weten over personeel?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!