Ik wil vestigen in Breda

In Breda ondernemen we samen

Breda wil jou helpen je ambities ruim baan te geven. Van toplocaties direct aan de snelwegen tot midden in het centrum bij het internationale station. We zeggen niet voor niets: Breda Brengt Het Samen. Vertel ons wat je plannen zijn. Onze sparringpartners staan persoonlijk voor je klaar. Ontdek de mogelijkheden en kansen van Breda. Ervaar wat het Bredase én Brabantse DNA betekent. Welkom in Breda. Join our Community! 

ik_wil_gaan_ondernemen_bredabreda_verlicht_spanjaardsgat_grotekerk.jpg
hqdefault
Welkom in Breda! Join our community

Breda heeft samenbrengen in haar DNA. Met haar blik stevig op de toekomst gericht als internationale hotspot voor toegepaste technologie & creativiteit. Dé ideale ligging tussen twee wereldhavens, vijf internationale vliegvelden binnen een uur en een uitstekende bereikbaarheid per weg en spoor. Innovatie, creativiteit, internationaal netwerken, samenwerken, studeren, passie voor cultuur, zorgen voor natuur en samen genieten van het goede leven….het zit in de genen van Breda!

havenbredafotowillemvlijm.jpeg

Dit is Breda

Breda is een ondernemende stad met een sterk MKB en een groot internationaal netwerk. Met die verbindende kracht nemen we uit alle windstreken en culturen mensen op in onze samenleving. Iedereen is welkom. In Breda werken én innoveren we samen: onderwijs, overheid en ondernemers. Echte aanpakkers. Van eigentijdse games en technische hoogstandjes tot authentiek hip ambacht en wereldwijde toegepaste logistieke concepten. Voor en door ondernemend Breda én ver daarbuiten. 

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!