Subsidies

Je geldzaken heb je graag goed geregeld. Voor diverse initiatieven zijn subsidies en financiële regelingen beschikbaar. Zo kun je nog beter je plannen uitvoeren, innovaties tot stand brengen of krijg je in co-creatie met een andere ondernemer een project van de grond! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanvragen van een subsidie.

MKB-financieringsgids

Bij welke kapitaalverstrekkers maak je kans en voor welke regelingen kom je in aanmerking? De MKB financieringsgids geeft jou in enkele stappen zicht op financieringsoplossingen in jouw directe omgeving. Dat zijn er meer dan je denkt! Neem de proef op de som. Klik op de button hieronder en vul eenvoudig een paar gegevens in. Met één druk op de knop krijg je een overzicht van al jouw mogelijkheden.

Meer info

Landelijke regelingen

Landelijke regelingen zijn voornamelijk van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Op hun website staat een subsidiewijzer om gericht te zoeken naar passende subsidie.

Meer weten? Check de website van RVO.

Europese regelingen

Ook Europa biedt subsidies en regelingen voor Nederlandse ondernemers en bedrijven. Vaak wel met specifieke voorwaarden. Zo moet je soms samenwerken met een partner over de grens. Veel regelingen gaan over ontwikkeling van innovatieve of duurzame producten of diensten.

Meer weten? Check Europa Nu

Subsidies Gemeente Breda

Ook de Gemeente Breda heeft verschillende subsidies. De regelingen, regels en subsidieverordening staan op de website. Net als vragen over belastingen en inkomensondersteuning. Een bijzondere subsidie is die voor toegepaste technologie en creativiteit. Deze subsidie is voor projecten die bijdragen aan de doelen van de Economische Visie Breda. Dat zijn specifiek projecten waar nieuwe technologie en creativiteit centraal staan en die bijdragen aan het versterken van economische kracht en werkgelegenheid in Breda.

 

Meer weten? Check breda.nl

KvK (Kamer van Koophandel)

Op de website van de KvK staat informatie over verschillende subsidieregelingen. Je vindt er concrete situaties uit de dagelijkse praktijk, voorbeelden waar de regelingen op van toepassing zijn. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een overzicht van fiscale regelingen. Bijvoorbeeld voor personeel of R&D-werkzaamheden. 

 

Meer weten? Check de website van de KvK.

Meer weten over subsidies?

Ik help je graag verder!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

erwin_vd_meer_profiel(1).png
Erwin van der Meer Senior Accountmanager New Business