Breda Business Podcast

Er gebeurt ontzettend veel in de stad. Met veel energie worden projecten gerealiseerd en komen innovaties tot stand in de Innovatie Hubs ter versterking van het ecosysteem. Van Breda Robotics tot de Sports Vitality Hub. Met de Economische Visie (2019) als kompas, wordt er samen hard gewerkt aan de unieke propositie van de stad: Breda profileren als dé internationale hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit (TT&C).

Om al die ontwikkelingen meer zichtbaar te maken lanceren wij de BredaBusiness podcast! Een podcast met, voor én door ondernemend Breda! Jabbo Smulders en Bas van Gerwen gaan in gesprek met verschillende Bredase ondernemers.

Laat je inspireren en abonneer je via ons YouTube- en Spotify kanaal! @bredabusiness of klik op de linkjes hieronder om direct te luisteren. Zelf je verhaal delen of ken je een inspirerende ondernemer? Neem dan contact op met Maartje van Hees via bredabusiness@breda.nl en wie weet zit jij de volgende keer wel aan tafel!

Aflevering #0 (kick-off)

In de kick-off aflevering gaan Jabbo en Bas het gesprek aan met Mark Suurbier (Founder by Combekk) en Hanneke Veldhuis (Management Consultant en bestuurslid Aithra netwerk).

Luister op Spotify

Aflevering #0 (ki...

Aflevering #1

In de eerste aflevering gaan Jabbo en Bas het gesprek aan met Mattijs van Dalen (STEK) en Matthijs van de Laar (Breda Game City).

Luister op Spotify

Aflevering #1

Aflevering #2

In de tweede aflevering gaan host Jabbo en co-host Bas het gesprek aan met Mitch Veldhoven (City of Imagineers) en Marcel Kesselring (Urban Living Lab).

Luister op Spotify

Aflevering #2

Aflevering #3

In de derde aflevering gaan Jabbo en Bas het gesprek aan met Daan Bolier (Breda Circulair) en Maarten Hoogwout (Breda Robotics).

Luister op Spotify

Aflevering #3

Aflevering #4

In de vierde en laatste aflevering van de podcastserie van BredaBusiness gaan host Jabbo en co-host Bas het gesprek aan met Arthur Nijhuis (B'Wise) en Aswin Steenhof (Sports Vitality Hub).

Luister op Spotify

Aflevering #4

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta