Nieuws

Wethouder Boaz Adank over Breda als internationale hotspot voor toegepaste technologie en creativiteit in december editie van het Breda in Business & Lifestyle magazine

 02/12/2021

2 min.

Vandaag kreeg Wethouder Boaz Adank, Economische Zaken, uit handen van Martijn van der Haar (ZPRESS Media Group), het eerste exemplaar overhandigd van de december editie van het Breda in Business & lifestyle magazine. Boaz Adank, op de cover, licht in een interview de ambities en ontwikkelingen toe op economische vlak. Versterkt door een fotoshoot op de Triple O Campus; een van de plekken in de stad waar innovatie tot stand komt.

Internationale hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit

De negende stad van Nederland profileert zich als Internationale hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit, waarbij in het onderwijs en het bedrijfsleven mooie ontwikkelingen gaande zijn.

Ons DNA

“Ons MKB is redelijk traditioneel van aard. Dat is meteen onze grootste bedreiging voor de toekomst. In onze in 2019 vastgestelde economische visie is daarom ook nadrukkelijk gekozen om dat MKB en de stad een innovatieve vlucht te laten nemen. Toegepaste Technologie en Creativiteit zitten de stad als gegoten, het zit als vanouds in ons DNA!”

Meer weten?

Lees het artikel in het magazine. De printversie wordt momenteel verspreid onder 5000 Bredase ondernemers. Ook is er een online variant.

Meer nieuws

persfotowerkbezoekcrisp

Van inpakmedewerker tot bezorger: statushouders aan het werk dankzij samenwerking Gemeente Breda, FutureWork en Crisp

16 dec 3 min.
20230601 wfwbreda closingevent save the date color wfwbreda 02 01[26][72]

Women for Women Closing Event als afsluiter van een succesvolle pilot voor internationaal talent

08 mei
groenepluimwinnaar

Oproep aan alle bedrijven in Breda: welke ondernemer krijgt een Groene Pluim?

21 apr

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta