Wethouder Boaz Adank over Breda als internationale hotspot voor toegepaste technologie en creativiteit in december editie van het Breda in Business & Lifestyle magazine

2 dec.

Vandaag kreeg Wethouder Boaz Adank, Economische Zaken, uit handen van Martijn van der Haar (ZPRESS Media Group), het eerste exemplaar overhandigd van de december editie van het Breda in Business & lifestyle magazine. Boaz Adank, op de cover, licht in een interview de ambities en ontwikkelingen toe op economische vlak. Versterkt door een fotoshoot op de Triple O Campus; een van de plekken in de stad waar innovatie tot stand komt.

boazadank_bredainbusinesslifestylemagazinekopie.jpeg

Internationale hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit

De negende stad van Nederland profileert zich als Internationale hotspot voor Toegepaste Technologie en Creativiteit, waarbij in het onderwijs en het bedrijfsleven mooie ontwikkelingen gaande zijn.

Ons DNA

“Ons MKB is redelijk traditioneel van aard. Dat is meteen onze grootste bedreiging voor de toekomst. In onze in 2019 vastgestelde economische visie is daarom ook nadrukkelijk gekozen om dat MKB en de stad een innovatieve vlucht te laten nemen. Toegepaste Technologie en Creativiteit zitten de stad als gegoten, het zit als vanouds in ons DNA!”

Meer weten?

Lees het artikel in het magazine. De printversie wordt momenteel verspreid onder 5000 Bredase ondernemers. Ook is er een online variant.

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!