Marktverkenning tijdelijke seizoenhoreca en/of recreatie bij de Galderse Meren

2 apr.

De gemeente Breda is voornemens om vanaf recreatieseizoen 2025 ruimte te bieden voor tijdelijke seizoenshoreca en/of een recreatieve activiteit aan de Galderse Meren. Het gaat om een tijdelijke vorm van horeca en/of recreatie die in de periode 1 april tot 1 oktober geopend mag zijn.

galderse-meren-breda.jpg

Om dit te realiseren, wil de gemeente begin 2025 een aanbestedingsprocedure starten om een marktpartij te selecteren die deze tijdelijke seizoenshoreca en/of recreatieve activiteit kan realiseren aan de Galderse Meren. In aanloop van de aanbestedingsprocedure wordt er nu eerst een marktverkenning georganiseerd.

Deze marktverkenning heeft als doel om kennis en ervaring op te doen over de marktmogelijkheden met betrekking tot tijdelijke horeca en recreatieve activiteiten in een recreatiegebied. Aan de hand van vragen worden partijen uit de markt bevraagd over de mogelijkheden en onmogelijkheden. De informatie die wordt opgehaald doormiddel van deze marktverkenning wordt gebruikt om de haalbaarheid van het idee te bepalen. Indien de haalbaarheid is aangetoond, wordt er daadwerkelijk een aanbestedingsprocedure gestart.

Achtergrond

Op dit moment werkt de gemeente Breda aan een nieuwe visie voor de Galderse Meren. De gebiedsvisie komt voort uit de opdracht die door de gemeenteraad begin 2021 is geformuleerd middels de motie ‘Geef de Galderse Meren een upgrade (1 april 2021)’. Deze visie vormt het perspectief voor de Galderse Meren voor de langere termijn. In de tussenliggende periode is hierdoor ruimte voor een tijdelijke invulling. Daarvoor wordt nu de marktverkenning gestart.  

Klik op onderstaande link om naar de vragenlijst van de marktverkenning te gaan:

Vragen omtrent de marktverkenning dienen tevens te verlopen via de bovenstaande link (Mercell). 

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
20220831-bredabusiness-claudiusprinsenlaan-spotcompanion_0999.jpg
Resultaten Ondernemerspeiling 2023 bekend 22 mrt.
Resultaten Ondernemerspeiling 2023 bekend
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!