Nieuws

La Vuelta Holanda is veel meer dan een dag wielrennen!

 18/07/2022

3 min.

Zondag 21 Augustus 2022 staat voor heel wat wielerliefhebbers al op de agenda. Dan wordt de 3e etappe gereden van de Vuelta, oftewel de ronde van Spanje hier in Breda. Een lengte van 193,2 km van Breda naar… Breda! Economische visie, bedrijfsleven en het evenement vinden elkaar onder meer in de Vuelta bedrijvencompetitie ‘ Fietsen voor Breda’.

Spaanse geschiedenis

"Want als er een Nederlandse stad is, die een geschiedenis met Spanje heeft, dan zijn wij dat wel”, zegt wethouder @Daan Quaars met trots.

Etappe in Breda

Met een hele etappe in Breda is er volop gelegenheid om in te haken. Het is meer dan een dag wielrennen. Met de start bij het Kasteel, het door de kerk rijden van het peloton en de finish aan de Claudius Prinsenlaan voorziet hij Breda promotie in optima forma. Met een dagvullend programma en sluiten aan de economische visie toegepaste technologie & creativiteit. “Topsport zit in het veld innovatie. Daarnaast hebben we ons mooie erfgoed. Wij willen de stad zo goed mogelijk laten zien,” aldus Boaz Adank. 

Vuelta bedrijvencompetitie

“Iedereen doet mee: provincie, gemeente, rijk én de organisatie van de ronde,” aldus Daan Quaars. Ondernemers worden ook uitgedagen door BredaBusiness om mee te fietsen in de Vuelta Bedrijvencompetitie. Met elke 5.000 gefietste kilometers wordt een Bredaas kind, dat dit nodig heeft, aan een fiets geholpen. Fiets jij ook mee? Lees hier hoe!

Meer lezen?

Lees het hele artikel in de Breda in Business Lifestyle Magazine.

Meer nieuws

digitalaccelerator-header.jpg

Inschrijving voor Programma Digital Accelerator 2022 geopend

25 jan 4 min.
breda.jpg

Europees Sociaal Fonds – REACT EU

14 dec
0210_22afbeeldingwebsitebredabusinessen.jpg

Engelstalig online ondernemersplatform BredaBusiness.com versterkt internationale ambities en community in Breda

28 mrt 5 min.

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta.png