Amphia wint met trots La Vuelta Bedrijvencompetitie ‘Fietsen voor Breda’

19 sep.

Amphia is trots op haar eerste plek in de La Vuelta Bedrijvencompetitie ‘Fietsen voor Breda’. Daarbij werd voor iedere 5.000 kilometer een fiets gedoneerd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. Er zijn in totaal 29 fietsen gedoneerd, waarvan Amphia er 15 bij elkaar heeft gefietst.

olofsuttorp-daanquaars-lavuelta2022kopie.jpg

Kinderen verblijden met een fiets

Wethouder Sport Daan Quaars kwam Amphia persoonlijk feliciteren met dit mooie resultaat en lichtte het doel van de competitie toe. “Helaas zijn er nog steeds kinderen in Breda die geen fiets hebben. Met de La Vuelta bedrijvencompetitie kan Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda veel Bredase kinderen verblijden met een fiets.”, aldus de wethouder.

Vitaliteit

Bij Amphia staat vitaliteit en bewegen hoog in het vaandel. Vandaar dat er met veel enthousiaste medewerkers de kilometers bij elkaar zijn gefietst. Amphia biedt diverse mogelijkheden om beweging bij collega’s te promoten. Zoals deelname aan de La Vuelta bedrijvencompetitie maar ook aan de Singelloop die 2 oktober op het programma staat.

“Fietsen voor Breda is een mooi initiatief om een bijdrage te leveren aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda. De Raad van Bestuur is dan ook trots op de prestatie van alle collega’s die gefietst hebben.”, aldus Olof Suttorp, voorzitter Raad van Bestuur.

Wat is de La Vuelta bedrijvencompetitie ‘Fietsen voor Breda’?

De Vuelta Bedrijvencompetitie is een initiatief van BredaBusiness. Het was een van de onderdelen van het economisch activatieprogramma van de Vuelta in Breda. Het doel was om in de 100 dagen voor de start van de Vuelta zoveel mogelijk fietskilometers te maken. Aan de La Vuelta Bedrijvencompetitie ‘Fietsen voor Breda’ hebben diverse Bredase bedrijven deelgenomen met een eigen bedrijfsteam om in 100 dagen voor de start van de Vuelta zoveel mogelijk fietskilometers te maken. Met een app werden automatisch alle fietskilometers geregistreerd. In totaal is er maar liefst 143.302,42 kilometers bij elkaar gefietst.

Voor meer informatie, bekijk hier.

hqdefault

Amphia - Vuelta bedrijvencompetitie "Fietsen voor Breda"

Bekijk de video van Amphia hieronder.

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!