Innovatie

Innovaties en innovatie-ondersteuning moet beter zichtbaar, vindbaar en bereikbaar zijn voor ondernemers, startups, studenten en experts! Om dat te bereiken stimuleren we in Breda openheid en onderscheidend vermogen van innovatieve en creatieve werklocaties, in de stad én regio. We verbinden bestaande en nieuwe, innovatieve en creatieve werklocaties met één centrale hotspot: het Innovatiedistrict! En geloof ons. Dit wordt straks jouw thuisbasis voor innovatie!

 

Innovatiedistrict

Een fysieke plek in de stad waar vernieuwing zichtbaar samenkomt. Nog even en het is realiteit. In Breda bouwen we momenteel vol aan een hotspot die fungeert als ontmoetingsplaats voor overheid, ondernemers en onderwijs. Dé plek voor onverwachte ontmoetingen, waar ideeen makkelijk getoetst kunnen worden bij de eindgebruiker en het bruist van de energie! Een thuisbasis in onze stad voor jou als ondernemer waar je kunt innoveren: het Innovatiedistrict! 

Lees meer over het Innovatiedistrict

Innovatie hubs

Een belangrijk deel van de nieuwe Bredase economie vindt straks zijn oorsprong in clusters, proeftuinen en living labs. Diverse termen die we graag bundelen tot: Innovatie hubs. Wij brengen partijen bij elkaar over maatschappelijke vraagstukken als mobiliteit, zorg en duurzaamheid.

Lees meer over Innovatie hubs

Samen innoveren?

Wij staan voor je klaar!

Benieuwd naar onze Innovatie Hubs of het Innovatiedistrict? Ik geef je graag advies. 

cees budding i2 photedbyedwinwiekens
Cees Budding Senior adviseur Economie