Innovatiedistrict

We werken aan fysieke plekken waar vernieuwing zichtbaar samenkomt in de stad. We verbinden bestaande en nieuwe, innovatieve en creatieve werklocaties. Zoals Triplo O Campus, STEK en Electron. Dit doen we met de belangrijkse partijen uit het ecosyteem. In Breda ondernemen we immers samen! Die stip op de horizon? Een centrale ontmoetingsplaats, fysieke hotspot voor ondernemers, overheid en onderwijs; het Innovatiedistrct. Waar ontmoeting en innovatie tot stand komt. Een locatie als huiskamer met het nieuwe Bredase innovatie karakter! Zo stimuleren we innovatie en creëren een aantrekkende werkomgeving voor nieuwe economie en samenhangend talent.

TripleO campus

TripleO campus is hét centrum voor toegepaste technologie en creativiteit in Breda en omstreken. Een groene en rustige oase in de stad. Samen werken hier meer dan 100 bedrijven en professionals uit verschillende disciplines. De campus draait om netwerken. 

Lees meer over TripleO campus
TripleO Campus | BredaBusiness

STEK

Ben jij een duurzame ondernemer? Dan zul je vast herkennen dat je idee vaak nét niet binnen bestaande regels of financieringsmodellen past. Daarom heeft Breda een tijdelijke regelvrije zone met zo’n 25 ondernemers. Heb jij ook circulaire plannen? Neem dan contact op en neem zeker ook eens een kijkje op STEK aan de Veilingkade.

Meer over dit onderwerp lees je op onze pagina 'Duurzaam ondernemen'. 

Lees meer over STEK
STEK | BredaBusiness

Electron

In de broedplaats Electron werken ruim 70 vrije bevlogen beeldmakers in 30 ateliers. MotMot gallery, werkplaatsen en event spaces liggen tussen de ateliers. Dat maakt de voormalige Bredase fabriek voor iedereen een inspiratiebron. Electron ligt centraal in het havenkwartier. Dit maakt een transformatie door en is samen met het Klavers Jansen terrein het culturele hart van dit gebied. 

Lees meer over Electron
Electron | BredaBusiness

Ook innoveren?

Wij staan voor je klaar!

Meer weten over het Innovatiedistrict?
Ik geef je graag advies. Innoveren doen we samen! 

cees_budding-i2-photedbyedwinwiekens.jpg
Cees Budding Senior adviseur Economie