Next step voor MKB

Als MKB'er ben je vaak dagen met hart en ziel bezig voor de zaak. Maar sta je wel eens stil bij de vraag of je nog wel de juiste koers vaart? BredaBusiness helpt je met groeien en vernieuwen!

Neem contact met ons op
groei_mkb_yonego-0022.jpg

Je weet dat je moet groeien en vernieuwen. Maar hoe? En waar haal je de tijd vandaan? Wij helpen je met stappen maken. Stappen die zorgen dat jij die groei kunt maken. Zo blijf je de concurrentie een stap voor en geef je een boost aan je businessmodel. We stimuleren wisselwerking tussen sectoren, vooral technologie, creativiteit en het meer traditionele MKB. Het brengt onderwijs, innovatieve koplopers en meer traditionele bedrijven bij elkaar.  In Breda ondernemen we samen! 

MKB-Groei

MKB-Groei helpt innovatie en groei in het MKB versnellen! Hierbij werken we nauw samen met REWIN en geven we vanuit het Groei MKB programma graag een duw in de rug aan de West-Brabantse MKB-parels! Een van onze accountmanagers komt graag bij je op bezoek samen met een accountmanager MKB van REWIN. Door te luisteren en in gesprek te gaan identificeren we samen vraagstukken. Bijvoorbeeld over innovatie, financiering, industriële symbiose of uitbreiding. We gaan actief aan de slag. Met passende programma’s. Of met een koppeling tussen jouw bedrijf en andere ondernemers in de regio, gemeente, andere overheden, onderwijsinstellingen, banken of private partijen, die jouw vragen en ambities verder helpen! 

Wil jij groeien?

Ik kom graag langs samen met onze partner REWIN voor persoonlijk advies. 

Contact opnemen
Wij staan voor je klaar!