Breda Robotics

Technologie voorop

Breda Robotics slaat een brug tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, studenten, docenten en de overheid.

Neem contact op
breda-robotics-breda-business.jpg
maxresdefault
Over Breda Robotics

Bekijk de video over Breda Robotics!

breda_robotics.jpg

 

Breda Robotics zet zich dagelijks in om studenten, docenten, ondernemers en werknemers te verbinden om het gebruik van robotica en automatisering te stimuleren. Dit doen ze als hybride leeromgeving, experience en expertise center, platform voor vernieuwend ondernemerschap en ecosysteem.

bredarobotics2[extern].jpg

Wat doet Breda Robotics?

Breda Robotics is verbinder bij diverse projecten van roboticabedrijven, Avans Hogeschool, Curio en meer.
Zo ondersteunen ze praktijkgericht onderwijs door minorprojecten te koppelen aan roboticabedrijven uit de regio maar koppelen ze ook diverse nationale en internationale ondernemingen aan Breda Robotics Partners en andere innovatieve initiatieven. Dit doen ze om robotica en automatisering te stimuleren voor meer effectiviteit en duurzaamheid.

Subsidietrajecten

Breda Robotics richt zich op diverse subsidietrajecten om innovatie en ontwikkeling binnen robotica te stimuleren. Het bedrijf is actief bezig met het verkrijgen van subsidies voor onderzoek en ontwikkeling op gebieden zoals robotica in de maakindustrie, AI-gestuurde automatisering, en slimme logistieke oplossingen. Door deze subsidies kunnen ze baanbrekende projecten realiseren, nieuwe technologieën verkennen en de toekomst van robotica verder vormgeven. Deze trajecten bieden niet alleen financiële ondersteuning, maar ook een platform om samen te werken met andere experts en industrieën.

Veelgestelde vragen

Braventure is het provinciale startup ondersteuningsprogramma West-Brabant. Een programma voor innovatieve starters met groeiambities. Het Brabantbreed programma heet Braventure, in West-Brabant voert Rewin dit uit: www.rewin.nl.

B'WISE biedt startups met flinke groeiambities een aantal ontwikkelprogramma’s (B’ACCELERATED), toegang tot financiering (B’FUNDED) en een groot netwerk (B’CONNECTED). B’WISE is ook verbonden met Braventure: Home - B’WISE - DE TURBO VOOR JOUW STARTUP.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!