Breda Robotics

Technologie voorop

Breda Robotics slaat een brug tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, studenten, docenten en de overheid.

Neem contact op
bredarobotics[extern].jpg
maxresdefault
Over Breda Robotics

Bekijk de video over Breda Robotics!

breda_robotics.jpg

Wat doet Breda Robotics?

Breda Robotics zet zich dagelijks in om studenten, docenten, ondernemers en werknemers te verbinden om het gebruik van robotica en automatisering te stimuleren. Dit doen ze als hybride leeromgeving, experience en expertise center, platform voor vernieuwend ondernemerschap en ecosysteem.

bredarobotics2[extern].jpg

Projecten Breda Robotics

Wat doen ze?

Breda Robotics is verbinder bij diverse projecten van roboticabedrijven, Avans Hogeschool, Curio en meer.
Zo ondersteunen we praktijkgericht onderwijs door minorprojecten te koppelen aan roboticabedrijven uit de regio maar koppelen we ook diverse nationale en internationale ondernemingen aan Breda Robotics Partners en andere innovatieve initiatieven. Dit doen we om robotica en automatisering te stimuleren voor meer effectiviteit en duurzaamheid.

Veelgestelde vragen

Braventure is het provinciale startup ondersteuningsprogramma West-Brabant. Een programma voor innovatieve starters met groeiambities. Het Brabantbreed programma heet Braventure, in West-Brabant voert Rewin dit uit: www.rewin.nl.

B'WISE biedt startups met flinke groeiambities een aantal ontwikkelprogramma’s (B’ACCELERATED), toegang tot financiering (B’FUNDED) en een groot netwerk (B’CONNECTED). B’WISE is ook verbonden met Braventure: Home - B’WISE - DE TURBO VOOR JOUW STARTUP.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!