Breda Internationals

internationalisering-icoonbredabusiness.png De community voor internationals

Breda Internationals is een community voor internationals/expats die wonen en werken in de gemeente Breda.

Ga naar de website
breda-internationals-bredabusiness.jpg
maxresdefault
Monthly Meetup

Eén van de initiatieven van Breda Internationals is de Monthly Meetup, waarbij internationals elkaar in een informele sfeer kunnen ontmoeten en zo direct kennis maken met de gastvrijheid van Bredase horecazaken.

01_fc_beeldmerkbredainternationals_def_v2_72dpi.png

 

Meer mensen met een internationale achtergrond versterken de open houding naar internationalisering en het internationale vestigingsklimaat. Het is belangrijk dat internationale bedrijven, werknemers en studenten zich hier goed thuis voelen. Daarom is er een community voor internationals die hier wonen en werken: Breda Internationals. Breda Internationals is een initiatief van Gemeente Breda, Avans, BUas, International School Breda en Holland Expat Center South

Living In Programma

Het Living In Programma gaat met name om het behoud van internationaal talent en het aantrekken van nieuw talent. Het programma richt zich op internationale kenniswerkers, internationale studenten en spouses.

De missie van het programma is om een internationaal vriendelijk ecosysteem te creëren waarin elk talent zich thuis kan voelen en zich kan ontwikkelen. In de visie is (kennis)migratie een familiestrategie. Daarom richt het programma zich nadrukkelijk niet alleen op de first hire - die bij de bedrijven en kennisinstellingen in de regio komt werken - maar ook op het talent dat als partner met hem/haar meereist.

Het programma richt zich op het helpen internationaliseren van MKB-bedrijven, kennisinstellingen, lokale overheid, maar ook sport- en culturele voorzieningen, gebruikmakend van het internationale talent dat in de regio aanwezig is.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!