Start & Groei

Bij het starten van een onderneming komt er veel op je af. Daar kun je vaak wel wat hulp of advies bij gebruiken. Wij bieden die ondersteuning. Ondernemen vraagt ook om vernieuwing en groei. Businessmodellen gaan op de schop. Digitalisering en duurzaam ondernemen? Jazeker! Maar hoe? Wij bieden de juiste kennis en tools waar je direct mee aan de slag kunt. 

Starten

Wij zetten stevig in op coachen en trainen van (reguliere) starters. Maar ook voor innovatieve startups zijn er speciale programma's. Voor een startup is internationaal denken en handelen en toegang tot kapitaal namelijk essentieel. Een programma op regionale schaal helpt jou groeien en zorgt dat je niet alleen staat.

Lees meer over Starten
Starten - Stitch Heads | BredaBusiness

Groei MKB

Bijna een derde van het MKB verwacht dat binnen 10 jaar het businessmodel op de schop moet. Digitalisering, internationalisering, veranderende wensen van consumenten en nieuwe vormen van samenwerking zetten bestaande bedrijfsprocessen onder druk. Wij stimuleren wisselwerking tussen sectoren, vooral technologie, creativiteit en MKB.

Lees meer over Groei MKB
Groei MKB - Yonego | BredaBusiness

Hulp nodig bij starten of groei?

Wij staan voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta