Agenda

Slush 2021

29 nov - 03 dec

Missie voor Start-ups Finland

Heb jij of werk jij bij een start-up en ben je klaar voor de volgende stap? Ga dan met ons mee naar Slush 2021, het grootste en belangrijkste start-up event ter wereld. Slush 2021 wordt gehouden van 29 november tot en met 3 december in Helsinki, Finland. Er zijn 2 verschillende programma's. Je kunt deelnemen vanaf 29 of 30 november.

Over evenement
29 nov - 03 dec 2021
Locatie:Helsinki
Stad:Finland
Organisatie:RVO

Focus op innovatieve 'tech solutions'

Het doel van deze missie is het versterken van jouw positie als Nederlandse start-up. Ook willen we het Nederlandse start-up-ecosysteem vergroten. De focus ligt op innovatieve 'tech solutions'.

Slush is weer een fysiek evenement waar je naartoe kan, na een lange tijd van vooral thuiswerken en online vergaderen. Dus wil je weer gericht netwerken en zakendoen met bedrijven en investeerders? Ga met ons mee naar Slush 2021.

Uiterste inschrijfdatum: 30 september

Slush 2021

Meer dan 8.000 bezoekers, 3.000 start-ups, 1.200 investeerders en 650 journalisten uit de hele wereld ontmoeten elkaar op Slush in Helsinki. Slush geeft start-ups de kans zich te presenteren aan een groot en divers publiek. Missiedeelnemers krijgen gratis toegang tot dit evenement.

Nederland heeft ook een eigen NL Lounge op Slush. Dit geeft de deelnemers een centrale basis om te netwerken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert samen met partners, een groot aantal side-events tijdens Slush. Daar kan je investeerders, coaches en collega-innovators ontmoeten.

Staat je event er nog niet bij?

Laat het ons weten!

Wij zetten graag je event of activiteit in de spotlights!