Het “Women for Women programma” komt naar Breda!

13 feb.

Breda Internationals heeft hard gewerkt om, samen met het Expat Spouses Initiative en het LivingIn programma van Holland Expat Center South, het “Women for Women programma” naar Breda te brengen. En dat is gelukt!

202301_breda_wfw_socialmediapost.jpg

Over het Women for Women programma

Het Women for Women programma helpt meereizende partners van expats aan werk. Waarom? Om ervoor te zorgen dat het Internationale talent hier langer blijft. Het gebeurt vaak dat de partner van de expat geen werk vindt en het gezin of koppel daarom weer terugkeert naar het thuisland. Dit brengt het hele proces van het behouden van Internationaal talent in gevaar. Daarom is Breda klaar om als early adopter een podium te bieden aan dit ongeziene talent.

Lokale Ambassadeurs matchen met internationale talenten

Het programma koppelt lokale, invloedrijke vrouwelijke ambassadeurs aan Internationale vrouwelijke talenten, om ze te mentoren en hun netwerken te verbreden tijdens een programma van drie maanden. Talenten worden daarbij ook ondersteund door professionele workshops om hen te helpen te integreren in de Nederlandse arbeidsmarkt. Het belangrijkste is dat de vrouwen zich thuis voelen en een eigen netwerk opbouwen.

finalbreda_wfw_2ndsocialmediapost_3-05.jpg

Wegens succes breidt het uit naar Breda

Het programma loopt al 9 edities in de regio Brainport Eindhoven en heeft al meer dan 150 talenten verbonden aan carrièrekansen in Nederland.

Er wordt samengewerkt met Aithra, een organisatie voor ondernemende vrouwen die voor dit programma investeert in vrouwencarrières, om de inclusie van Internationale talenten en hun families in de regio te bevorderen.

Heb je expats in je bedrijf die met hun partner reizen? Informeer hen over dit initiatief.

Internationale partners en echtgenotes die op zoek zijn naar carrièrekansen in de regio kunnen zich nu hier aanmelden!

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!