Samen met de gemeente Breda, BredaBusiness en Platform BV Breda voor glasvezel

24 sep.

‘Breda brengt het samen’ is de stadsslogan van Breda. Voor deze glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk is dat ook echt van toepassing. Samen met Platform BV Breda, gemeente Breda en BredaBusiness probeert het glasvezelbedrijf om zoveel mogelijk ondernemers en bewoners van geselecteerde Bredase bedrijventerreinen te voorzien van glasvezel.

zakelijkbredaadvertentiedeltafiber.png

Snelle en stadsbrede connectiviteit

Gemeente Breda geeft in Bredata, haar Masterplan Digitalisering Breda, aan dat een hoogwaardige, razendsnelle digitale infrastructuur een cruciale voorwaarde is om digitalisering slim in te zetten. Wethouder Boaz Adank ziet het belang in van de glasvezelcampagne: “Goed functionerende, snelle en stadsbrede connectiviteit is een van onze speerpunten binnen het Masterplan Digitalisering. DELTA Fiber Netwerk helpt ons deze ambitie waar te maken.”

“In Breda ondernemen we samen”, dat is de slogan van het recent gelanceerde ondernemersplatform BredaBusiness. Ook het team achter BredaBusiness is blij met het lokale karakter van het initiatief: “Ondernemers kunnen straks hun abonnement afsluiten bij verschillende telecomaanbieders uit de regio. Een mooie stimulans voor ondernemend Breda!”

Goede internetinfrastructuur op bedrijventerreinen

Platform BV Breda is een stichting waarin alle grote bedrijvenverenigingen in Breda vertegenwoordigd zijn. Het doel is om stadsbrede thema’s aan te pakken die de bedrijventerreinen aangaan. Projectmanager Laura Martin benadrukt dit: “Een hoogwaardig glasvezelnetwerk levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, de waarde en de duurzaamheid van de bedrijventerreinen. Een goede internetinfrastructuur maakt het voor bedrijven interessant om zich te vestigen.”

Meer informatie

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!