Monique Bax genomineerd voor Beste Economische Ambtenaar 2021!

2 sep.

Gisteren werd Monique Bax als verrassing het podium op gevraagd door Wethouder Boaz Adank. Daar kreeg Monique te horen dat ze is genomineerd voor de titel “Beste Economische Ambtenaar 2021”.

moniquebax-clok-nominatie.jpg

Genomineerd voor Beste Economische Ambtenaar: Monique Bax

Een initiatief van Stichting CLOK vindt dat de medewerkers die zich met Economische Zaken bezighouden extra aandacht verdienen en doet dat door opleidingen, kennisuitwisseling en dus ook door deze verkiezing!

Zowel bij diverse ondernemers, partners als bij collega’s zijn diverse mooie woorden voor Monique ingediend. Zoals van Dennis Nouwens van Nouwens transport: “Ik steun jullie initiatief volledig. Monique is voor ons de perfecte schakel tussen bedrijfsleven en Gemeente Breda. Ze heeft ons vaak geholpen als het gaat om communicatie met juiste ambtenaren, openen van deuren, oplossen van problemen/uitdagingen. Ik gun haar deze titel van harte!”

Informatie

Op 4 november 2021 wordt tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken de winnaar gekozen. Uiteraard gaan wij duimen dat onze topper met de titel naar huis gaat!

Meer informatie over deze verkiezing, bekijk hier.

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!