Nieuws

LinkedIn kanaal Ondernemersteam Breda krijgt vernieuwd BredaBusiness jasje!

 02/09/2021

3 min.

Volg ons LinkedIn kanaal en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, handige tips, actuele events, exclusieve ondernemersverhalen en nog veel meer!

Gisteren is het nieuwe label BredaBusiness officieel gelanceerd

Het online ondernemersplatform BredaBusiness.com is één van de kanalen van het vernieuwde BredaBusiness label. Met een nieuwe contentstrategie en huisstijl krijgt het steeds meer vorm. Zo is er recentelijk een BredaBusiness YouTube-kanaal gelanceerd, komt binnenkort onze eigen BredaBusiness podcast online en...blijven we volle focus zetten op ons LinkedIn kanaal! Dit alles onder de noemer en de herkenbare stijl van BredaBusiness! Hoog tijd om ons LinkedIn kanaal ook in het vernieuwde BredaBusiness jasje te steken! Daarom zal de naam van ons kanaal worden gewijzigd van Ondernemersteam Breda-BredaBusiness naar BredaBusiness. Ook krijgt het kanaal dezelfde look&feel als de overige kanalen. Wel zo herkenbaar voor iedereen.

Het Ondernemersteam Breda

En het Ondernemersteam? Dat blijft gewoon bestaan natuurlijk! Of je nu al generaties lang onderneemt in Breda of overweegt om je hier te vestigen: in Breda ondernemen we samen! BredaBusiness is er dan ook voor én door ondernemers, en zet zich in voor talent en samenwerking met diverse partners. Op lokaal, regionaal en zelfs internationaal niveau probeert het team achter BredaBusiness slimme verbindingen te leggen tussen ondernemers, overheid en onderwijs. De accountmanagers en acquisiteurs van het Ondernemersteam Gemeente Breda, maar ook de werkgeversadviseurs van het WerkgeversServicepunt bundelen hierbij hun krachten en zijn hét eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Maar denk ook aan diverse specialisten op het gebied van veilig ondernemen, internationalisering of circulaire economie. Door ons grote (internaionale) netwerk schakelen we razendsnel met de juiste specialist (zowen intern als extern).

Kortom: we bundelen krachten, gaan voor één herkenbaar label voor de zakelijke markt!

Volg ons!

Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, handige tips, actuele events, exclusieve ondernemersverhalen en nog veel meer!

Meer nieuws

groenepluimwinnaar.png

Oproep aan alle bedrijven in Breda: welke ondernemer krijgt een Groene Pluim?

21 apr
huurrovereenkomst-hazeldonk.jpg

Nieuwe huurovereenkomst als instrument tegen drugscriminaliteit

20 jan 4 min.
stroomvoorziening.png

TenneT geeft geen nieuwe, grote aansluitingen af voor bedrijven

09 jun

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta.png