Inschrijving voor Programma Digital Accelerator 2022 geopend

25 jan.

Digital Accelerator is een programma dat jouw bedrijf helpt groeien door inzet van technologie en data. Vanuit jouw groeiambities ga je samen met andere ondernemers uit de regio aan de slag onder begeleiding van experts.

digitalaccelerator-header.jpg

Hoe groei jij als bedrijf mee in de digitale transitie?

Veelal wordt ICT als cruciaal geacht voor het behalen van concurrentievoordeel. Strategische en bedrijfseconomische afwegingen bepalen hoe een bedrijf ICT inzet. Niet investeren in vooruitgang betekent hogere kosten op termijn. Complexe materie? Ja, best wel. Daarom hebben we in West-Brabant een programma opgezet om jou bij deze keuzes te ondersteunen.

Programma Digital Accelerator

Digital Accelerator is een programma dat jouw bedrijf helpt groeien door inzet van technologie en data. Vanuit jouw groeiambities ga je samen met andere ondernemers aan de slag onder begeleiding van experts.

  • Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan jouw groeiambities
  • Stel samen met experts een plan op voor jouw bedrijf
  • Gebruik een half jaar de hulp van digitale experts bij de realisatie
  • Ga met een groep collega ondernemers deze uitdaging aan
programma-digital-accelerator.png

Het programma

Na een persoonlijke intake ga je aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden om digitalisering onderdeel te laten zijn van je groeiambities. Je krijgt theorie en modellen aangereikt die helpen bij het opstellen van jouw digitale groeiplan. Stap voor stap helpen experts je bij het opstellen en realiseren van dat plan. Zo kun je beter gefundeerd strategische keuzes maken.

Meer informatie en aanmelden

Wil je deze kans niet missen?

Meld je dan snel aan, er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar. De uitvoering is in handen van Digital Motions dat onafhankelijk is en over ruime kennis en ervaring beschikt om de brug te slaan tussen het mkb en de digitale wereld.

Het programma is onderdeel van ‘MKB West-Brabant Vernieuwt’. REWIN West-Brabant, Gemeente Breda en het ministerie van Economische Zaken leveren een bijdrage waardoor Digital Accelerator tegen een geringe eigen bijdrage wordt aangeboden.

Meer informatie en aanmelden kan via: www.digital-accelerator.nl

Data: kick-off days 8 en 9 april 2022, intervisie en coaching tot eind september.

Eigen bijdrage ondernemer: € 1.750 excl. BTW (het programma heeft een waarde van € 5.250,-)  

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
boazadank_bredainbusinesslifestylemagazinekopie.jpeg
Wethouder Boaz Adank over Breda als internationale hotspot voor toegepaste technologie en creativiteit in december editie van het Breda in Business & Lifestyle magazine 02 dec.
Wethouder Boaz Adank over Breda als internationale hotspot voor toegepaste technologie en creativiteit in december editie van het Breda in Business & Lifestyle magazine
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!