Nieuws

Gemeente Breda, Platform BV Breda en DELTA Fiber Netwerk streven naar glasvezel op de bedrijventerreinen en tekenen samenwerkingsovereenkomst

 22/11/2021

2 min.

Wethouder Boaz Adank, voorzitter van Platform BV Breda - Theo van Kuijck en directeur van DELTA Fiber Netwerk - Piet Grootenboer hebben met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst hun samenwerking bekrachtigd om glasvezel beschikbaar te maken op de geselecteerde bedrijventerreinen in #Breda. Voorwaarde hiervoor is dat 30% van de ondernemers en bewoners zich aanmeldt voor 18 december.

Wethouder Boaz Adank is blij met het initiatief van DELTA Fiber Netwerk

“Goed functionerende, snelle en stadsbrede #connectiviteit is een van onze speerpunten binnen het Masterplan Digitalisering. DELTA Fiber Netwerk helpt ons deze ambitie waar te maken.”

Theo van Kuijck roept ondernemers op zich aan te melden:

“Glasvezel op bedrijventerreinen is hard nodig willen we inspelen op de #toekomst. Als we 18 december 2021 niet de 30% deelname halen, zal dat ons jaren terugwerpen. Ik denk dat bedrijven deze kans nu niet laten liggen.”

Piet Grootenboer is enthousiast over de #samenwerking:

“Fantastisch om te zien dat de gemeente Breda, BredaBusiness en Platform BV Breda zich zo inspannen voor ons gezamenlijke doel. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de ondernemers van deze prachtstad straks kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Op naar een mooi eindresultaat van deze glasvezelcampagne!”

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit initiatief? Dan lees hier verder.

Meer nieuws

fotobijpersbericht

Regionale samenwerking voor duurzame uitstroom van jongeren naar de arbeidsmarkt

12 jan
bredastartup 3

Dit zijn de meestbelovende Startups van 2021

20 sep 4 min.
afbuitnodiging(1)

Bedrijvendag Energieslim Ondernemen

10 nov 3 min.

Hulp nodig?

Team BredaBusiness staat voor je klaar!

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

bredabusinesslogocta