Bedrijvendag Energieslim Ondernemen

10 nov.

Net als alle andere ondernemers in Nederland, worden ook de Bredase bedrijven hard om hun oren geslagen met de huidige energieprijzen. Ondernemers horen er niet alléén voor te staan, vindt Platform BV Breda. Speciaal voor de bedrijven in Breda organiseren zij, in samenwerking met de gemeente en bedrijvenverenigingen, op 24 november a.s. de bedrijvendag ‘Energieslim Ondernemen’. Een middag die in het teken staat van slimme oplossingen en mogelijkheden als het gaat om het opwekken, opslaan en nuttig inzetten van energie.

afbuitnodiging(1).png

Concrete handvatten en praktische tips

“Het is wel duidelijk dat een onderwerp als energietransitie ontzettend relevant is op dit moment”, zegt Laura Martin van Platform BV Breda, “maar met enkel dat inzicht zijn ondernemers en eigenaren van een bedrijf(spand) niet geholpen.” Met deze bedrijvendag willen de betrokken partijen ondernemers in Breda informeren over de verschillende opties die er zijn om slim met energie om te gaan. “Dit zijn er namelijk meer dan je wellicht zou denken. Binnen de thema’s warmte/koeling, gebiedsgerichte aanpak en elektriciteit zetten we in op concrete handvatten en praktische tips waar je als bedrijf direct mee aan de slag kunt”, zegt Martin.

De invulling van het programma op 24 november wordt gevormd door ervaringsdeskundigen en leveranciers die werkzaam zijn in de energiesector. Maar ook Bredase bedrijven die de nodige maatregelen al genomen hebben en hier de vruchten nu van plukken, komen aan het woord om hun inzichten met de aanwezigen te delen. Het programma wordt afgesloten met een borrel en de mogelijkheid om advies in te winnen bij de sprekers.

In het belang van de ondernemer

Het doel van deze middag is om ondernemers inzicht te geven in wat ze kunnen doen, bij wie ze waarvoor moeten zijn, hoe ze het beste kunnen investeren, wat het kost én wat het oplevert. Iets wat precies aansluit bij de missie van Platform BV Breda, volgens Laura Martin. “Onze organisatie is in het leven geroepen om de belangen te behartigen van de bedrijven in Breda. Daarom staan we ook nu voor ze klaar.”

Voor meer informatie over het programma van de bedrijvendag ‘Energieslim Ondernemen’ en de mogelijkheid om je aan te melden, verwijzen we je graag door naar de website van Platform BV Breda. Ze hebben een maximaal aantal inschrijvingen, dus wacht zeker niet te lang.

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!