Dit zijn de meestbelovende Startups van 2021

20 sep.

De vakjury heeft uit bijna vijftig nominaties van Startups uit heel Nederland een selectie gemaakt. Deze twaalf meestbelovende startup ondernemingen staan met hun product op de expo in Podium Bloos in Breda tijdens op 19 oktober a.s. De jury heeft de startups beoordeeld op: impact, ondernemerschap, innovatie en groeikansen.

bredastartup_3.jpeg

De Startup Award

Startup ondernemers zorgen voor innovatie en zijn vaak bezig met het oplossen van hedendaagse problemen. De Breda Startup community geeft ze graag een podium waar ze kunnen werken aan naamsbekendheid en nieuwe netwerkrelaties aangaan.

In 2021 wordt voor de 7e maal De Startup Award uitgereikt voor de ‘beste’ startup onderneming. De finale hiervoor vindt plaats in theater Podium Bloos in Breda op 19 okt a.s. Op deze avond gaat er een aantal finalisten live hun bedrijf pitchen aan publiek en de vakjury.

Dat De Startup Award ook nationaal in de smaak valt, blijkt wel uit de vele nominaties uit geheel Nederland. Dit jaar was het voor het eerst mogelijk om ook van buiten Breda mee te doen.

Eind september worden de eerste vier finalisten bekend gemaakt. De vijfde finaleplek wordt daarna bepaald door ‘public voting’ via de de website van Breda Startup.

De vakjury heeft de volgende Startups sowieso al beloond met de titel ‘Most Promising Startup 2021’: A Perfect Jane, Clonable, Charge free room, Citysteps, HalloLex, Jouw Meedenker, Sportwallet, Squad Mobility, The Agent Assistent, Unpluq, TipDo en You Lucky Bird.

Uit de keuze van de vakjury blijkt dat startups bezig zijn met het oplossen van actuele problemen en hier zelf een oplossing voor hebben ontwikkeld. De startup bedrijven houden zich o.a. bezig met belangrijke onderwerpen als duurzaamheid, mobiliteit, energie en gezondheid.

bredastartup_2.jpg

Awardwinnaars 2020 TUX Mobility

Foto: Ben van Oosterbosch.

Over Breda Startup

Breda Startup is een hechte community van ondernemers en bedrijven die innovatie en groei belangrijk vinden. Samen werken we aan een waardevolle en veerkrachtige economie door kennis, daadkracht en netwerk te delen met elkaar. Jaarlijks reiken we de De Startup Award uit voor de meest kansrijke startup onderneming van het jaar.

Bekijk hier voor meer informatie over Breda Startup.

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!