Carla Kranenborg-van Eerd op de cover van het Breda Business & Lifestyle magazine

20 jul.

Ze leek even een tijdelijk wethouder, toen ze in januari plotseling in het college belandde. Niets blijkt echter minder waar. Carla Kranenborg – Van Eerd is een blijvertje een keerde na de verkiezingen gewoon terug in het college, als een van de drie VVD-wethouders. Met economie, arbeidsmarkt, mobiliteit, financiën, evenementen en binnenstad heeft ze een uitdagende portefeuille. Daar is ze met open vizier aan begonnen: “Breda heeft echt een bijzonder DNA.”

carlakranenborg-bredabusiness-magazine-cut.jpeg

Breda heeft een bijzonder DNA

“Breda heeft aan de ene kant het levendige en Bourgondische, maar tegelijkertijd een stad die dingen aan wil pakken, zaken wil oplossen, vooruit wil kijken. Dat spreekt me aan. We zijn gewoon de negende stad van het land. Ik koester de speciale plekken in de stad. We zijn in Breda bovendien nogal ‘op de relatie’: we doen hier veel sámen met elkaar, zetten samen de schouders eronder.”

Nieuwsgierig geworden?

Met een inspirerend interview en fotoshoot op een echte Bredase locatie: de oude FAAM fabriek. Lees het artikel van Breda in Business & Lifestyle Magazine hier en kom meer te weten over Carla Kranenborg-van Eerd met o.a. economie in haar portefeuille als wethouder Gemeente Breda. 

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!