"BredaBusiness: véél meer dan een website" - Interview in BredainBusiness & Lifestyle magazine

1 okt.

Heb jij hem al gelezen? De september editie 2021 van het magazine BredainBusiness & Lifestyle magazine is uit! Zowel in print (verspreid onder Bredase ondernemers als online). In deze editie een interview met Wethouder Boaz Adank, Accountmanager BredaBusiness Monique Bax en directeur RB-Media Jean-Paul Kuijpers over het nieuwe op 1 september gelanceerde online platform BredaBusiness.com.

bredainbusinesslifestylemagazine_online.png

Het ondernemersplatform Breda Business

“We vinden het belangrijk om in verbinding te staan met ondernemers en goed bereikbaar te zijn. Zowel online als offline,” vertelt wethouder Boaz Adank. “Hierbij maken we nog meer zichtbaar wat er speelt in de stad en spelen we nog beter in op de informatiebehoefte van de doelgroep.” 

Accountmanager Monique Bax juicht de nieuwe energie die in BredaBusiness wordt gestoken toe

“Het was nodig om door te gaan ontwikkelen. Voorheen was het een redelijk platte website. Het nieuwe platform is gebouwd op inzicht in de doelgroep en door een dwarsdoorsnede van de doelgroep getest. Dit is echt een platform. Voor én door ondernemers, gebruiksvriendelijk ook.”

Het platform BredaBusiness.com is onderdeel van de brede strategie, ontwikkelt zich mee en betekent zo een volgende stap,” aldus Wethouder Boaz Adank. Daar kan Kuijpers zich namens RB-Media alleen maar bij aansluiten. “We we nu ontwikkeld hebben sluit aan bij de behoefte, inspireert en nodigt bedrijven uit elkaar te vinden en Van elkaar te leren. Zo bouwen we verder aan een vitaal en ondernemend Breda.”

BredainBusiness & Lifestyle magazine

Bekijk hier de online versie van de september 2021 editie: https://bredabusiness-lifestyle.nl/2021/3/

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
groene-pluim-visser-visser-bredabusiness.jpg
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda 10 apr.
Groene Pluim voor Visser & Visser Breda
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!