Zes internationale Bredase bedrijven over ondernemen over de grens in nieuwe campagne

4 apr.

Breda heeft samenbrengen in haar DNA. Met haar blik stevig op de toekomst gericht als internationale hotspot voor toegepaste technologie & creativiteit. Dé ideale ligging tussen twee wereldhavens, vijf internationale vliegvelden binnen een uur en een uitstekende bereikbaarheid per weg en spoor. Innovatie, creativiteit, internationaal netwerken, samenwerken, studeren, passie voor cultuur, zorgen voor natuur en samen genieten van het goede leven. Het zit in de genen van Breda. De economische kracht van Breda ligt in de verscheidenheid en het aanbod van sectoren. Breda is een ondernemende stad met een sterk MKB en een solide internationaal netwerk. Met die verbindende kracht ontvangen we mensen uit alle windstreken en culturen en nemen we op in onze samenleving. Breda heeft hierdoor een levendig internationaal vestigingsklimaat.

bredabusiness_nieuws_bredabeyondborders.jpg

Campagne met zes internationale Bredase bedrijven

Onze ondernemers zijn onze beste ambassadeurs. Trots zijn we dan ook dat zij hun verhaal vertellen. Zij vergroten en versterken de internationale potentie van de stad en haar internationale vestigingsklimaat. Dit heeft weer een positieve werking op internationale bedrijven die zich in Breda willen vestigen. Met dank aan:

  • VDL SteelWeld Group – Peter de Vos
  • AB InBev – Michele van Spilbeeck
  • Royal Cosun – Hans Meeuwis
  • Repligen – Patrick Leendertse
  • Bliss Mobil – Marleen Hoex
  • CM.com – Jeroen van Glabbeek


De video’s zijn te bekijken op het YouTube kanaal van BredaBusiness. Volg ook het LinkedIn-kanaal van BredaBusiness. Hier verschijnen de komende weken inspirerende portretten. Lees ook de inspirerende ondernemersverhalen op de pagina 'Ondernemersverhalen' (zowel Nederlandstalig als Engelstalig). 

Breda Brengt Het Samen

In Breda werken én innoveren we samen; onderwijs, overheid en ondernemers. Echte aanpakkers en ondernemers met lef. Van eigentijdse games en technische hoogstandjes tot authentiek hip ambacht en wereldwijde toegepaste logistieke concepten. Voor en door ondernemend Breda. En ver daarbuiten. Breda heeft meer dan voldoende ruimte om je ambities ruim baan te geven. Van toplocaties direct aan alle snelwegen tot midden in het centrum bij het internationale station. Bij vragen staan wij voor je klaar. We zeggen niet voor niets: Breda Brengt Het Samen. Laat ons weten wat je plannen zijn. Ontdek de mogelijkheden en kansen die Breda biedt. Je zult ervaren wat het Bredase én Brabantse DNA betekent.

maxresdefault

Programma’s internationaal ondernemen

BredaBusiness helpt bedrijven en organisaties op weg en werkt intensief samen met diverse partners. Deze partners bieden programma’s aan ondernemers op het vlak van internationaal ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan de BOM en Breda Internationals. Breda Internationals is een eigen programma van gemeente Breda. Breda Internationals zet zich onder andere in voor de internationale community en is dus ook interessant voor ondernemers met internationale medewerkers. De samenwerking en verbinding met partner Breda Internationals is belangrijk, met een programma dat ervoor zorgt dat ook internationals in Breda gastvrije worden verwelkomd.

Wil je meer weten? BredaBusiness biedt je de juiste kennis, hulp en inspiratie. Klik op onderstaande link. 

Meer nieuws Bekijk al het nieuws
Hulp nodig?

Wij helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over ondernemen in Breda en bieden de hulp die jij nodig hebt.

Contact opnemen
Team BredaBusiness staat voor je klaar!