Agenda

Symbiosis4growth

11 november

Werksessie van Symbiosis4Growth op 11 november in Breda

Heb je reststromen die op dit moment geld kosten? Of gebruik je grondstoffen die mogelijk uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd? Tijdens deze kosteloze bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Breda Business, worden vraag en aanbod van (jouw) reststromen op deskundige wijze gekoppeld. Onderdelen van je bedrijfsafval kunnen een reststroom zijn dat als voedingsstroom nuttig kan worden ingezet. Denk hierbij aan (rest)warmte, (proces)water, plastics, hout, metalen, biomassa, maar ook aan personeel of apparatuur.

Over evenement
11 november 2021
Tijd: 08:00 tot 11:00
Locatie:Cook & Boon
Adres:Mijkenbroek 1
Stad:Breda
Organisatie:Symbiosis4Growth

What’s in it for me?

Circa 20-25 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding staat van projectmanagers van REWIN West-Brabant, Midpoint Brabant, Impuls Zeeland en RVO.

Laat je inspireren!

In dit filmpje krijg je een indruk van de werksessie. Een overzicht van succesvolle matches uit eerdere werksessies vind je hier.

Wat is Symbiosis4Growth?

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant, Midden-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen.

Programma

08.00 - 08.40 uur     Inloop + ontbijt
08.30 -  08.40 uur    Welkom
08.40 -  09.00 uur    Industriële symbiose in de praktijk
09.00 -  11.00 uur    Werksessie bedrijven 

Staat je event er nog niet bij?

Laat het ons weten!

Wij zetten graag je event of activiteit in de spotlights!