Agenda

Brabants Netwerkontbijt

30 juni

WAARDE CREËREN DOOR BRABANTS VERBINDEN MET HET BRABANTS NETWERKONTBIJT!

Ondernemers ontmoeten. Leads vinden en binden. Inspiratie opdoen. Netwerken biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder bedrijf. Maar hoe vind je de balans tussen ongedwongen en doelgericht, tussen laagdrempelig en professioneel? Effectief netwerken begint met de juiste sfeer. Zo maak je ambassadeurs van je ontbijtgenoten.

Over evenement
30 juni 2022
Tijd: 07:30 tot 09:00
Locatie:De Rooi Pannen
Adres:Fellenoordstraat 93
Stad:Breda
Organisatie:Netwerk Brabant

Ontbijt

De ochtend verloopt volgens een vaste structuur. Elke deelnemer krijgt een minuut voor een pitch en één van de leden krijgt tien minuten voor een podiumpresentatie. We sluiten af met een aanbevelingenronde waarbij je aanbevelingen kunt doorgeven en waar je kunt bedanken voor een waardevolle connectie of ontvangen omzet.

Kosten

€ 15,00 (incl. BTW). Na aanmelden kun je het ontbijt direct afrekenen via iDeal (factuur volgt per mail). Afmelden kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het ontbijt.

Over Brabants Netwerkontbijt

Elke twee weken ontbijten de leden van het Brabants Netwerkontbijt Breda gezamenlijk bij De Rooi Pannen, natuurlijk in Breda. Ben je nog geen lid maar wil je toch eens deelnemen aan het ontbijt? Dat kan! Meld je aan als gast en prik een vorkje mee.

Over De Rooi Pannen

De afdeling Mbo Horeca Breda van De Rooi Pannen bevindt zich sinds enige tijd op een prachtige nieuwe plek: de voormalige Seeligkazerne. Deze is omgebouwd tot een eigentijdse onderwijslocatie waar hospitality en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De unieke praktijkfaciliteiten in het Groot Arsenaal worden gerund door studenten. Onder deskundige begeleiding gaan ze aan de slag in het sfeervolle hotel, de fraai ingerichte restaurants, de keuken en de multifunctionele conferentiezalen.

Staat je event er nog niet bij?

Laat het ons weten!

Wij zetten graag je event of activiteit in de spotlights!

bredabusinesslogocta.png